П`ятниця, 26.04.2024, 22:22
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

    Чорний день 26 квітня 1986 року розділив наше життя навпіл – до і після Чорнобильської катастрофи. Уже минуло двадцять п'ять років, як „мирний” атом зруйнував сотні тисяч людських доль, спустошив десятки гектарів землі української і продовжує завдавати болю серцям тих, хто змушений був назавжди залишити обжиті місця, могили своїх предків, вирвати живцем із землі своє коріння і переселитися в безпечні місця. Гостинно зустріла переселенців-житомирян наша щедра Олександрівська земля – село Несваткове. Тут народилося і уже виросло нове покоління полісян, яке знає про трагедію в Чорнобилі з розповідей своїх дідусів і бабусь та батьків, дитинство яких обпалив Чорнобиль. ... Читати далі »

Переглядів: 812 | Додав: Administrator | Дата: 26.04.2011

Шановні ліквідатори аварії! Дорогі жителі Олександрівщини!
    Двадцять п’ять років тому вогонь Чорнобильської катастрофи обпалив землю України, залишив свій чорний слід у Білорусі, Росії, ряді європейських країн.
    Чорнобиль ввійшов в історію як глобальне явище, як найбільша техногенна катастрофа ХХ століття. З 26 квітня 1986 року слово "Чорнобиль” стало знаком біди для мільйонів громадян, символом значних матеріальних і духовних втрат суспільства.
    Сьогодні, через багато років після тих подій, ми повинні більш об’єктивно і чесно оцінити масштаби Чорнобил ... Читати далі »
Переглядів: 609 | Додав: Administrator | Дата: 26.04.2011

Дорогі жителі Олександрівщини!
 
    З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою!
    Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом, це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.
    Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.
    І нехай будуть у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає ... Читати далі »
Переглядів: 668 | Додав: Administrator | Дата: 22.04.2011

    21 квітня відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім‘ї та соціального захисту населення та з питань бюджету, фінансів, власності та інвестиційної діяльності.
    Депутати розглянули вісімнадцять питань з яких тринадцять вирішили внести на розгляд пленарного засідання шостої сесії районної ради шостого скликання.
    В спільному засіданні взяли участь і виступили заступник голови рай ... Читати далі »
Переглядів: 629 | Додав: Administrator | Дата: 22.04.2011

    20 квітня відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів та з питань промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва.
    Депутати заслухали та обговорили зміни до Програми зайнятості населення Олександрівського району на 2010-2011 роки, зміни до Регламенту Олександрівської районної ради, інформацію про виконання районного бюджету за І квартал 2011 року, комплексну програму реконструкції мереж зовнішнього освітлення населених ... Читати далі »
Переглядів: 624 | Додав: Administrator | Дата: 21.04.2011

    19 квітня відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою та з питань соціально-економічного розвитку території, благоустрою та житлово-комунального господарства яким розпочалась шоста сесія районної ради шостого скликання.
    Депутати заслухали та обговорили проект програми розвитку місцевого самоврядування в Олександрівському районі на 2011-2015 роки, комплексну програму реконструкції мереж зовнішнього освітлення насе ... Читати далі »
Переглядів: 649 | Додав: Administrator | Дата: 19.04.2011

    16 квітня ПАТ «2-й імені Петровського цукровий завод» відвідали заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Андрющенко, начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, депутат обласної ради Світлана Горбенко разом з головою районної державної адміністрації Валерієм Авксентьєвим, головою районної ради Василем Скляренко та депутатом районної ради Володимиром Тімановським. Їх цікавив хід ремонтних робіт на підприємстві.
    Генеральний директор підприємства Микола Обідін ознайомив присутніх з цехами. Побували вони й на бурякоприймальному пункті.
    - Обстеження та ремонт обладнання на підприємстві розпочалися 4 квітня. ... Читати далі »
Переглядів: 658 | Додав: Administrator | Дата: 18.04.2011

    Звичайно, виросте ліс не завтра і не через рік. Але наступним поколінням учасники цьогорічної (нинішній рік ООН оголосила Міжнародним роком лісів) акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Кіровоградщині, яка пройшла якраз у День довкілля, зробили гарний подарунок. На території Червоно-Нерубаївського лісництва, якраз обабіч траси, що з’єднує Олександрівку і Кіровоград, вони посадили молоді берези. Участь в акції взяли заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Богдан Андрющенко, начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, депутат обласної ради Світлана Горбенко, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Захарченко (його управління і є організатором заходу) зі своїм  колективом, голова ... Читати далі »
Переглядів: 880 | Додав: Administrator | Дата: 16.04.2011

    Пленарне засідання шостої сесії районної ради шостого скликання відбудеться 26 квітня 2011 року о 14 год. у смт Олександрівка в сесійній залі районної ради.
 
На розгляд пленарного засідання вносяться такі питання:
    1. Про внесення змін до рішення районної ради від 30 грудня 2010 року № 28 "Про райо ... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додав: Administrator | Дата: 12.04.2011

    У Несватковому минулої суботи пройшла своєрідна толока. Довгий час у цьому селі немає церкви. Люди віруючі ходять до церкви в Олександрівку. Не раз і не два зверталися вони до минулої влади з проханням звести храм у селі. А у відповідь чули: „Будуйте!” А за які кошти його зводити?! Громада, звісно, таких грошей немає. З таким же проханням звернулися несватківці і до нинішніх керівників району – Валерія Авксентєва та Василя Скляренка.
    Розпочати новобудову ні в райдержадміністрації, ні в районній раді не обіцяли, але посприяти у вирішенні цього питання пообіцяли. А щоб не бути голослівними, пункт „Облаштування церкви у Нес ... Читати далі »
Переглядів: 795 | Додав: Administrator | Дата: 11.04.2011

« 1 2 ... 137 138 139 140 141 142 143 »
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024