Четвер, 25.04.2024, 16:20
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

    9 березня заступник голови райдержадміністрації Лариса Нечепоренко спільно з заступником голови районної ради Олександром Невмержицьким у Несватківському сільському будинку культури провели виїзний прийом громадян.
    У виїзному прийомі взяли участь начальник управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі Надія Поцелуйко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Федір Шаповал, начальник управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Сергій Антіпов, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Крикун, методист районного Будинку культури Катерина Бондаренко, Несватківський сільський гол ... Читати далі »

Переглядів: 722 | Додав: Administrator | Дата: 10.03.2011

    9 березня у смт Олександрівці з нагоди 197-ї річниці від дня народження Т. Шевченка було проведено літературно-музичну композицію та покладання квітів до пам’ятника Кобзарю.
    У заході взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв, голова районної ради Василь Скляренко, заступники голови райдержадміністрації, районної ради, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України та громадськість селища.

Переглядів: 707 | Додав: Administrator | Дата: 10.03.2011

Дорогі жінки, наші милі, чуйні,
рідні – і завжди прекрасні!
    Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди свята весни – Міжнародного жіночого Дня.
    Нехай у вас не буде образ та негараздів, хай збудуться великі і маленькі мрії, а всі ваші проблеми вирішаться легко і просто.
    Свято 8 березня ще раз нагадує нам, чоловікам, що усіма своїми успіхами ми зобов'язані вам - любим нашим матерям і бабусям, сестрам і дружинам.
    Дбайливо оберігаючи сімейне вогнище, не шкодуючи сил і здоров'я, ви берете активну участь в усіх сферах суспільного життя. І робите це не тільки нарівні з чоловіками, а часто на ... Читати далі »
Переглядів: 847 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

    З нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру  у районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. Святковий захід зібрав сотні жінок у великому залі Будинку культури.
    З вітальним словом до прекрасної половини звернулися голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук.
    Велику групу жінок-трудівниць з нагоди свята нагороджено грамотами Кіровоградської обласної ради, Олександрівської районної ради та районної державної адміністрації. Нагороди жінкам вручили голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, голови районної ради та районної державної адміністрації Василь Скляренко та Валерій Авксентьєв.
... Читати далі »
Переглядів: 930 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

   3 березня під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося пленарне засідання п’ятої сесії Олександрівської районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, сільські та селищні голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України.
    Одним із головних питань, які розглядалися на сесії, стало прийняття програми "Центральний регіон - 2015. Економічний та соціальний розвиток Олександрівського району на період до 2015 року".
... Читати далі »

Переглядів: 979 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

3 березня в Олександрівці у рамках соціальних проектів обласної державної адміністрації відкрито соціальний відділ в аптеці №1 ТОВ „Медфарм-М”, яка працює в колишньому приміщенні аптеки „Галеніка” на розі вулиць Леніна і Чкалова.
    107 найменувань лікарських препаратів у соціальному відділі цієї аптеки реалізуються з мінімальною торговою надбавкою 5 відсотків. Угоду про соціальне партнерство між ТОВ „Медфарм-М” та Олександрівською райдержадміністрацією підписали директор ТОВ „Медфарм-М” Марат Рачковський та голова Олександрівської райдержадміністрації Валерій Авксентьєв.
    У відкритті соціального відділу в аптеці №1 взяв участь голова Кіровоградської обласної ради Микола Кова ... Читати далі »

Переглядів: 677 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

3 березня в Олександрівському районі з робочою поїздкою побував голова Кіровоградської обласної ради Микола Михайлович Ковальчук. Під час перебування в районі голова обласної ради побував в Підлісненській сільській раді, відвідав Олександрівську школу №3, взяв участь у відкритті соціального відділу аптеки №1 ТОВ „Медфарм-М” в Олександрівці, у роботі п'ятої сесії Олександрівської районної ради, провів нараду з сільськими та селищними головами, знайомився з наданням медичних послуг Олександрівською ЦРЛ, зокрема оглянув оновлене пологове відділення лікарні, побував у ДП „Олександрівський лісгосп”, привітав жінок району на урочистостях з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня, які відбулися у районному Будинку культ ... Читати далі »
Переглядів: 737 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

    23 лютого в Олександрівський селищній раді з нагоди Дня захисника Вітчизни відбулися святкові заходи.
    Слова поздоровлень ветеранам Великої Вітчизняної війни висловили – керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник, завідувач сектором з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та у справах преси й інформації апарату районної державної адміністрації Олександр Доля, виконуюча повноваження селищного голови Тамара Дзядевич, голова районної організації ветеранів України Василь Король представники територіального центру, пенсійного фонду, селищної ради.
... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: Administrator | Дата: 23.02.2011

Шановні захисники Вітчизни!
Дорогі ветерани!
    Прийміть щирі вітання зі святом Дня захисника Вітчизни!
    Ми виросли з цим святом, дорослішали й мужніли, беручи за приклад історію свого народу та його найкращих представників.
    В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі.
    Подвиги захисників Вітчизни – це велика і велична правда історії. Це постійна школа виховання молоді, яка присв ... Читати далі »
Переглядів: 938 | Додав: Administrator | Дата: 22.02.2011

   18 лютого робоча група у складі керуючого справами виконавчого апарату районної ради С.Дудника, начальника відділу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради Г.Гончаренка, завідувача сектором з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та у справах преси й інформації апарату районної державної адміністрації О.Долі відвідали Несватківську, Веселівську, Бовтиську та Розумівську сільські ради.
    Метою поїздки було надання методичної та консультативної допомоги працівникам органів ... Читати далі »
Переглядів: 762 | Додав: Administrator | Дата: 18.02.2011

« 1 2 ... 139 140 141 142 143 »
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024