П`ятниця, 19.04.2024, 05:18
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

15 червня 2011 стало знаковим для Олександрівського району. Цього дня у селі Новій Осоті на землях СТОВ „АФ „Ясинівська” закладено капсулу на місці, де буде споруджено завод з переробки молока. Місцевий священик благословив молитвою добру справу та освятив місце новобудови. Участь у церемонії закладання пам'ятної капсули на честь початку нової ери в розбудові економіки Олександрівського району взяли голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко, депутат Кіровоградської обласної ради, куратор району, начальник управління агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Світлана Горбенко, директор СТОВ „АФ„Ясинівська” Дмитро Мамалат, Староосотський сільський голов ... Читати далі »

Переглядів: 845 | Додав: Administrator | Дата: 16.06.2011

Дорогі земляки!
    Сердечно вітаємо вас з великим християнським святом – Днем Святої Трійці.
    Цей День – одне з головних християнських свят, що відзначається на п'ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого на апостолів є днем становлення Християнської Церкви.
    В години радості і випробувань Українська спільнота знаходила в Церкві розраду і надію.
Переглядів: 1022 | Додав: Administrator | Дата: 10.06.2011

    8 червня, в Олександрівці з робочою поїздкою побував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін. На центральній площі селища на керівника області чекали жителі містечка, ветерани Великої Вітчизняної війни, школярі, їх батьки, вчителі.
    Обласкані літнім сонцем увагу присутніх на площі привертали три нових автомобілі Daewoo Matiz, придбані за кошти району. Саме для вручення їх інвалідам Великої Вітчизняної війни і приїхав голова обласної державної адміністрації.
    У своєму зверненні до жителів Олександрі ... Читати далі »
Переглядів: 1151 | Додав: Administrator | Дата: 08.06.2011

    7 червня у залі засідань районної ради під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося пленарне засідання сьомої сесії Олександрівської районної ради шостого скликання.
    У роботі засідання взяли участь голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, депутат обласної ради Володимир Зубаха, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України, сільські та селищні голови.
    Депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації про виконання делегованих повноважень. Виступаючи перед депутатами, Валерій Авксентьєв наголосив на важливих моментах діяльності виконавчої ... Читати далі »

Переглядів: 741 | Додав: Administrator | Дата: 08.06.2011

Шановні журналісти!
    Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.
    Журналістика є однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Журналіст - це, без перебільшення, народна професія.
    Ви – зір та слух нашого суспільства, на вас покладена важлива місія - стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу.
    У день вашого професійного свята хотілося б побажати не лише відчуття свободи, не лише вільного розвитку усіх українських медій, а й створення міцної та надійної законодавчої та матеріальної бази для ... Читати далі »
Переглядів: 836 | Додав: Administrator | Дата: 06.06.2011

    1 червня 2011 року відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою (голова – депутат Федір Шаповал) та з питань соціально-економічного розвитку територій, благоустрою та житлово-комунального господарства (голова – депутат Олександр Синявський).
    Депутати розглянули, обговорили, прийняли відповідні рішення з таких питань:
Переглядів: 655 | Додав: Administrator | Дата: 02.06.2011

    Щороку, у перший день літа, ми вітаємо наших наймолодших громадян з Міжнародним днем захисту дітей. Усміхнені личка, палаючі захопленням очі, довірливі обійми маленьких рук – це те, задля чого ми живемо на світі. Дуже хочеться, щоб щасливі усмішки завжди сяяли на обличчях дітей нашої країни. Саме для цього, з нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей в Олександрівці на площі біля „Родинного дому” відбувся урочистий концерт. І навіть спека в цей світлий день не стала перешкодою для маленьких глядачів, які з захопленням спостерігали за концертом і активно брали участь у грі по станціях „Патріот”. ... Читати далі »
Переглядів: 1219 | Додав: Administrator | Дата: 02.06.2011


Дорогі юні друзі!
     У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей.
    Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.
    Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.
    Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам ж ... Читати далі »
Переглядів: 3127 | Додав: Administrator | Дата: 01.06.2011

    Активна підготовка до наступної сьомої сесії районної ради шостого скликання розпочалась із засідання Президії районної ради яке відбулося 30 травня 2011 року під головуванням голови районної ради Василя Скляренка.
    Наступного дня 31 травня 2011 року пройшло спільне засідання постійних комісій районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів (голова-депутат Василь Зеленько) та з питань промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва (голова-депутат Сергій Брайко).
    На засіданні депутати заслухали та обговорили питання:
... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Administrator | Дата: 01.06.2011

    27 травня у школах пролу­нав останній шкільний дзві­нок, сповістивши про закін­чення ще одного навчального року. Для випускників він став про­щальним. На святі останнього дзвоника ви­пускникам вручили атестати про повну загальну середню освіту. В Олександрівській загальноосвітній школі №1 – голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, в Олександрівській загальноосвітній школі №3 – голова районної ради Василь Скляренко.
    У всіх школах району побували ... Читати далі »
Переглядів: 897 | Додав: Administrator | Дата: 30.05.2011

« 1 2 ... 135 136 137 138 139 ... 142 143 »
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024