П`ятниця, 26.04.2024, 15:51
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
    5 квітня 2011 року з робочою поїздкою у Бобринецькому районі перебували голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, голова районної ради Василь Скляренко та заступник голови районної ради Олександр Невмержицький.
    Керівники нашого району на бобринецькій землі взяли участь у презентації Бобринецького «Центрального регіону – 2015» яка пройшла у форматі виїзного засідання колегії Кіроовградської обласної державної адміністрації, ознайомились із досвідом, здобутками, напрацюваннями земляків в справі поліпшення соціально-економічного розвитку Бобринецького району із їх проблема ... Читати далі »
Переглядів: 796 | Додав: Administrator | Дата: 06.04.2011

5 квітня у рамках Всеукраїнської акції "За чисте довкілля" працівники апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, територіальних органів міністерств та відомств України, трудові колективи підприємств впорядкували центральну вулицю Леніна, центральний сквер селища, територію біля приміщень установ та організацій, територію на в'їзді до районного центру зі сторони м. Кіровограда.
 
Переглядів: 788 | Додав: Administrator | Дата: 06.04.2011

    90-річчя від дня народження відзначив 3 квітня ветеран Великої Вітчизняної війни, полковник запасу, уродженець Одещини, із 50-х років наш земляк, КОРНЄЄВ Петро Петрович. Вшанування ювіляра відбулося у територіальному центрі соціального обслуговування Олександрівського району.
    Привітати ветерана з поважним ювілеєм прийшли голова районної ради Василь Скляренко, голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, голова районної організації ветеранів України Василь Король, колеги-ветерани, представники селищної ветеранської організації, селищної ради.
Переглядів: 712 | Додав: Administrator | Дата: 05.04.2011

    1 квітня у Дендропарку Олександрівського лісництва, що був закладений у 2008 році, громадськість району у рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», садили дерева та кущі.
    Учасниками акції були працівники районної ради, районна державна адміністрація, Олександрівської селищної ради, РВ ГУ МНС України в Кіровоградській області, учні шкільного лісництва Новоосотської школи з вчителями та директором.
    Роботою керували, а також активно садили рослини, працівники ДП «Олександрівськи ... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: Administrator | Дата: 01.04.2011

    Напередодні 25-ої річниці Чорнобильської катастрофи на Чорнобильській АЕС у селі Несватковому, де живуть переселенці з зони відчуження Овруцького району Житомирщини, відбулася зустріч з жителями села керівників та спеціалістів головних обласних управлінь та управлінь та відділів району. Поспілкуватися з людьми, почути їх проблеми, допомогти у вирішенні приїхали також заступник голови районної державної адміністрації Л.Ф. Нечепоренко та заступник голови районної ради О.С. Невмержицький.
    Обласні та районні спеціалісти праці та соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду, охорони здоров'я, з питань надзвичайних ситуацій, управління економіки та розвитку інфраструк ... Читати далі »

Переглядів: 761 | Додав: Administrator | Дата: 31.03.2011

    29 березня в сесійній залі Олександрівської районної ради відбулася III сесія VII скликання Олександрівського районного парламенту дітей.
    На сесію прибуло 68 депутатів з 13 шкіл району. Головною подією зібрання стало підписання Угоди про співпрацю між Олександрівським районним парламентом дітей та Олександрівською районною радою. 
    Олександрівською державною адміністрацією. Голова Олександрівської районної ради - Василь Іванович Скляренко та голова Олександрівської державної адміністрації – Авксентьєв Валерій Володимирович у своїх виступах запевнили, що така форма ... Читати далі »

Переглядів: 785 | Додав: Administrator | Дата: 30.03.2011

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!
    Сердечно вітаємо з професійним святом всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.
    Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.
    Дякуючи щоденній праці клубників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси.
    Щиро вітаємо вас із про ... Читати далі »
Переглядів: 854 | Додав: Administrator | Дата: 22.03.2011

Шановні комунальники Олександрівщини!
    Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!
    Ваша щоденна праця дуже важлива, адже вона безпосередньо впливає на умови життя та настрій людей й стосується кожного.
    Сьогодення ставить перед нами нові завдання. Вони полягають у тому, щоб рівень послуг, які надаються населенню, відповідав сучасним європейським стандартам. Спільними зусиллями ми подолаємо існуючі труднощі і надійно забезпечимо житлово-комунальні та побутові пот ... Читати далі »
Переглядів: 1175 | Додав: Administrator | Дата: 18.03.2011

    15 березня під головуванням заступника голови районної ради Олександра Невмержицького відбувся семінар-навчання секретарів сільських та селищних рад району.
    В роботі семінару взяла участь та виступила перед присутніми заступник голови районної державної адміністрації Лариса Нечепоренко по питанню завершення передачі приміщень закладів охорони здоров'я до спільної власності територіальних громад сіл і селищ району.
    Стан виконання органами місцевого самоврядування делегованих повнова ... Читати далі »
Переглядів: 790 | Додав: Administrator | Дата: 16.03.2011

Шановні працівники землевпорядної служби Олександрівщини!
    У цей чудовий весняний день щиросердно вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника.
    У ваших руках сьогодні найбільший і найдорожчий національний скарб, наша святиня та годувальниця – українська земля. Саме тому відповідальність і досвід, професійність та любов до рідної землі працівників землевпорядної служби є запорукою збереження і дбайливого використання земельних ресурсів нашої Батьківщини.
    У день вашого професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, благоп ... Читати далі »
Переглядів: 1112 | Додав: Administrator | Дата: 12.03.2011

« 1 2 ... 138 139 140 141 142 143 »
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024