Четвер, 25.04.2024, 07:14
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

    19 травня у сесійній залі районної ради під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування.
    У роботі координаційної ради взяли участь заступник голови районної ради Олександр Невмержицький, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник, керівник апарату районної державної адміністрації Володимир Чебану, сільські, селищні голови, громадські інспектори з охорони довкілля, представники Олександрівського райавтодору, РВ УМВС України в області, пожежного нагляду, екологічної інспекції, управління юстиції, контрольно-ревізійного відділу.
    На порядку денному розглядали ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: Administrator | Дата: 19.05.2011

    13 травня відбулося виїзне засідання з питань реалізації заходів щодо створення та розвитку історико-архітектурного заповідника родини Раєвських на території Олександрівського району проходило воно у селі Розумівці, де знаходиться історична споруда – Свято-Хрестовоздвиженська церква – усипальниця родини Раєвських. Провів засідання перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Олександр Шаталов. У роботі засідання також взяли участь радник голови Кіровоградської обласної ради Микола Сухомлин, начальник управління регіонального ... Читати далі »
Переглядів: 766 | Додав: Administrator | Дата: 15.05.2011

9 Травня – День Перемоги. Це свято найдорожче для кожної родини. Бо немає жодної з них, яка б не відправила на війну когось з своїх рідних. І хоч минають роки, проходять десятиліття, та велич подвигу не меркне, а імена солдатів-фронтовиків передаються з покоління в покоління.
    Українська держава гідно вшановує подвиг ветеранів, народних месників, підпільників, трудівників тилу. На щастя, сьогодні вони ще серед нас, живі свідки і учасники подій Великої Вітчизняної війни.
    Пам'ятати про свій невідплатний борг перед фронтовиками, ветеранами війни, трудівниками тилу і робити все, щоб їхнє життя на схилі літ було безхмарним, гідним переможців на це постійно спрямовані зусилля р ... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: Administrator | Дата: 10.05.2011

Напередодні Дня Перемоги голови районної державної адміністрації, районної ради Валерій Авксентьєв та Василь Скляренко, голова районної організації ветеранів України Василь Король відвідали вдома учасників бойових дій, інвалідів Великої Вітчизняної війни, які за станом здоров'я не змогли взяти участь в урочистостях з нагоди Дня Перемоги. Представники влади поспілкувалися з колишніми фронтовиками, запевнили, що турбота держави про них була і залишається пріоритетною. Вони вручили ветеранам грамоти, грошові нагороди та квіти. < ... Читати далі »
Переглядів: 734 | Додав: Administrator | Дата: 06.05.2011

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, герої фронту і тилу, дорогі земляки!
    Від усієї душі вітаємо Вас, Ваших рідних та близьких із знаменною датою – 66-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
    Висловлюємо сердечні поздоровлення рядовим і офіцерам, партизанам і підпільникам, дітям війни і трудівникам тилу – всім, хто йшов до Перемоги, наближав її своєю доблестю на останньому вогненному рубежі чи надлюдським напруженням у тилу. Синівське Вам спасибі, дорогі ветерани, і ... Читати далі »
Переглядів: 889 | Додав: Administrator | Дата: 06.05.2011

Дорогі матері Олександрівщини! Від щирого серця вітаємо Вас з Днем матері!
    Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського.
    Схиляємо низенько свої голови і висловлюємо щире ... Читати далі »
Переглядів: 919 | Додав: Administrator | Дата: 06.05.2011

Шановні жителі району!
    Щиро вітаємо вас з Першотравнем – святом миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним.
    1 травня – свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя рідного краю та України в цілому.
    Чесна добросовісна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства. Людина праці заслуговує найщирішої шани та захоплення.
    Майбутнє нашого району, його соціальний і економічний розвиток залежать сьогодні від кожного з нас. І вирішити проблеми ... Читати далі »
Переглядів: 815 | Додав: Administrator | Дата: 29.04.2011

    На минулому тижні делегація Кіровоградської області відвідала Польщу, зокрема Нижньосілезьке воєводство. Очолював делегацію голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін. А до її складу ввійшов і голова Олександрівської районної ради Василь Скляренко.
    Про враження від поїздки у сусідню державу в інтерв’ю голови районної ради.
    – Яка була мета візиту кіровоградської делегації?
    – Зазначу, поїздку повністю фінансувала польська сторона. Головна мета поїздки членів делегації, а це в основному представники управлінь та відділів облдержадміністрації – економіки, інвестицій та культури і туризму, – ознайомлення ... Читати далі »

Переглядів: 769 | Додав: Administrator | Дата: 27.04.2011

27 квітня голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв за участі голови районної ради Василя Скляренка  провів чергове засідання колегії районної державної адміністрації.
    На колегії розглянуто питання про підсумки надходження платежів до бюджетів усіх рівнів за перший квартал 2011року. Доповідав заступник начальника Знам'янської ОДПІ Дмитро Пугач.
    З інформацією про виконання доходної та видаткової часини місцевих бюджетів у першому кварталі цього року на колегії виступила заступник начальника фінансового управління РДА Людмила Поліщук. Слід зазначити, що за інформацією фінансового управління за перший квартал виконано планові призначення по власних та з ... Читати далі »

Переглядів: 726 | Додав: Administrator | Дата: 27.04.2011

    26 квітня під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося пленарне засідання шостої сесії Олександрівської районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, депутати обласної ради Володимир Зубаха, Володимир Стьожка, сільські та селищні голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України.
    У ході пленарного засідання розглянуто наступні питання:
Переглядів: 592 | Додав: Administrator | Дата: 26.04.2011

« 1 2 ... 136 137 138 139 140 ... 142 143 »
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024