Вівторок, 19.03.2024, 09:40
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 04
Дорогі жінки, наші милі, чуйні,
рідні – і завжди прекрасні!
    Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди свята весни – Міжнародного жіночого Дня.
    Нехай у вас не буде образ та негараздів, хай збудуться великі і маленькі мрії, а всі ваші проблеми вирішаться легко і просто.
    Свято 8 березня ще раз нагадує нам, чоловікам, що усіма своїми успіхами ми зобов'язані вам - любим нашим матерям і бабусям, сестрам і дружинам.
    Дбайливо оберігаючи сімейне вогнище, не шкодуючи сил і здоров'я, ви берете активну участь в усіх сферах суспільного життя. І робите це не тільки нарівні з чоловіками, а часто на ... Читати далі »
Переглядів: 842 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

    З нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру  у районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. Святковий захід зібрав сотні жінок у великому залі Будинку культури.
    З вітальним словом до прекрасної половини звернулися голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук.
    Велику групу жінок-трудівниць з нагоди свята нагороджено грамотами Кіровоградської обласної ради, Олександрівської районної ради та районної державної адміністрації. Нагороди жінкам вручили голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, голови районної ради та районної державної адміністрації Василь Скляренко та Валерій Авксентьєв.
... Читати далі »
Переглядів: 923 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

   3 березня під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося пленарне засідання п’ятої сесії Олександрівської районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, сільські та селищні голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України.
    Одним із головних питань, які розглядалися на сесії, стало прийняття програми "Центральний регіон - 2015. Економічний та соціальний розвиток Олександрівського району на період до 2015 року".
... Читати далі »

Переглядів: 975 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

3 березня в Олександрівці у рамках соціальних проектів обласної державної адміністрації відкрито соціальний відділ в аптеці №1 ТОВ „Медфарм-М”, яка працює в колишньому приміщенні аптеки „Галеніка” на розі вулиць Леніна і Чкалова.
    107 найменувань лікарських препаратів у соціальному відділі цієї аптеки реалізуються з мінімальною торговою надбавкою 5 відсотків. Угоду про соціальне партнерство між ТОВ „Медфарм-М” та Олександрівською райдержадміністрацією підписали директор ТОВ „Медфарм-М” Марат Рачковський та голова Олександрівської райдержадміністрації Валерій Авксентьєв.
    У відкритті соціального відділу в аптеці №1 взяв участь голова Кіровоградської обласної ради Микола Кова ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

3 березня в Олександрівському районі з робочою поїздкою побував голова Кіровоградської обласної ради Микола Михайлович Ковальчук. Під час перебування в районі голова обласної ради побував в Підлісненській сільській раді, відвідав Олександрівську школу №3, взяв участь у відкритті соціального відділу аптеки №1 ТОВ „Медфарм-М” в Олександрівці, у роботі п'ятої сесії Олександрівської районної ради, провів нараду з сільськими та селищними головами, знайомився з наданням медичних послуг Олександрівською ЦРЛ, зокрема оглянув оновлене пологове відділення лікарні, побував у ДП „Олександрівський лісгосп”, привітав жінок району на урочистостях з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня, які відбулися у районному Будинку культ ... Читати далі »
Переглядів: 731 | Додав: Administrator | Дата: 04.03.2011

Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024