Четвер, 25.04.2024, 10:48
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 4 » НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯТО ПРОГРАМУ ЕКОНОМІЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТУ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОГО РАЙОНУ НА ПЕРІОД ДО 2015 РОКУ
08:58
НА СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПРИЙНЯТО ПРОГРАМУ ЕКОНОМІЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТУ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОГО РАЙОНУ НА ПЕРІОД ДО 2015 РОКУ

   3 березня під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося пленарне засідання п’ятої сесії Олександрівської районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, сільські та селищні голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України.
    Одним із головних питань, які розглядалися на сесії, стало прийняття програми "Центральний регіон - 2015. Економічний та соціальний розвиток Олександрівського району на період до 2015 року".
    Виступаючи перед присутніми, Валерій Авксентьєв наголосив, що програма "Центральний регіон - 2015. Економічний та соціальний розвиток Олександрівського району на період до 2015 року" носить соціальний характер, вона є вчасною і реальною на сьогоднішній день. В програмі чітко визначено цілі і завдання практично в кожному насе­леному пункту району.
    – Цей документ, розроблений за участі та з урахуванням пропозицій від територій, розрахований на 5 років, і головна його мета – покращення життя людей. Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, депутатський корпус повинні об'єднати свої зусилля і спільно працювати на реалізацію цієї програми, - наголосив голова райдержадміністрації.
    Голова обласної ради Микола Ковальчук зазначив, що реформи, запроваджені Президентом країни та його командою, мають на меті забезпечення економічного зростання, а за цим і соціальний розвиток держави. Президент робить це крок за кроком, без популістських методів, виходячи з реальних економічних можливостей. На сьогоднішній день іншого виходу у держави немає. Далі так жити країна просто не зможе. Це добре усвідомлює Президент України. І наступні 10 років мають стати для країни роками прориву.
   – Програма "Центральний регіон - 2015" це – амбітний, широкомасштабний документ, розроблений з ініціативи голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна. Він покликаний вивести за п'ять років Кіровоградську область в число кращих економічно розвинутих регіонів, - зазначив Микола Ковальчук.
   – Практичним продовженням цього документу на місцевому рівні є програма "Економічний та соціальний розвиток Олександрівського району на період до 2015 року".
    "Реалізовуючи соціально-економічні реформи в області і в районах, необхідно звернути увагу на більш активне залучення інвестицій в економіку регіону, вирішення питання зайнятості населення, а також скористатися аграрним та сировинним ресурсами, які має регіон, - наголосив голова обласної ради.
    Депутати обговорили та внесли ряд доповнень до програми і прийняли її в цілому.
    Також на сесії було розглянуто звіт про виконання районного бюджету за 2010 рік, стан виконання в 2010 році заходів районної Програми протидії захворювання на туберкульоз у 2008-2011 роках, хід виконання Комплексної програми забезпечення безпеки дорожнього руху в Олександрівському районі на 2009-2012 роки.
    Депутати затвердили список народних засідателів Олександрівського районного суду Кіровоградської області, внесли доповнення до Програми розвитку малого підприємництва в Олександрівському районі на 2011-2012 роки, зміни до рішення районної ради від 30 грудня 2010 року № 28 "Про районний бюджет на 2011 рік", до рішення районної ради від 16 грудня 2010 року № 13 "Про утворення президії Олександрівської районної ради".
    Також було розглянуто питання про діяльність підприємств і організацій спільної власності територіальних громад сіл та селищ району, ефективність використання їх майна в 2010 році; про передачу частини приміщення Олександрівської районної друкарні на баланс комунальному підприємству "Комсервіс" у постійне користування без зміни права власності; про затвердження структури, чисельного складу та нової редакції Статуту комунального підприємства "Комсервіс" та про призначення Забави О.Г. директором Олександрівського районного комунального агролісогосподарського підприємства.

Переглядів: 979 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024