П`ятниця, 26.04.2024, 20:07
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 13 » ВІДБУЛОСЯ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОГО ШТАБУ
11:14
ВІДБУЛОСЯ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОГО ШТАБУ

12 лютого 2015 року  заступник голови районної ради Олександр Невмержицький, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник та начальник відідлу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради  Григорій Гончаренко взяли участь у розширеному засіданні районного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції яку провела голова районної державної адміністрації Ольга Борота. 

На нараду були запрошені сільські та селищні голови, працівники Олександрівського районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області, група волонтерів, які постійно доставляють у зону АТО гуманітарну допомогу воїнам-землякам.

Керівник району   озвучила пропозицію скоординувати роботу всіх волонтерських груп через Територіальний центр, який на сьогодні є основним пунктом по організації і збору продуктів харчування та одягу як для воїнів АТО, так і для внутрішньо переміщених осіб зі сходу України, де тривають бойові дії. Під час обговорення цього питання волонтери запропонували також спільно з владою вирішити питання придбання спеціального транспорту для доставки гуманітарної допомоги у зону АТО, залучивши до цієї справи керівників сільгосппідприємств та підприємців району.

На засіданні штабу обговорено також питання обліку та облаштування укриттів на територіях сільських рад на випадок надзвичайної ситуації,   системи вчасного оповіщення населення про надзвичайну подію, визначення чітких планів евакуації населення, засобів зв’язку та інше.

Крім питань, пов’язаних з діями на випадок надзвичайних ситуацій, обговорено також проблеми організації громадських робіт, особливо для людей, які прибули в наш район з Донеччини та Луганщини.

Не обійшли увагою учасники засідання земельні питання, в частині, що стосується не витребуваних паїв, земель резерву та запасу, використання господарських дворів.

Поставлено завдання керівникам громад і стосовно проведення траурних заходів, пов’язаних з пам’яттю Героїв Небесної сотні, які будуть відзначатися   20 лютого відповідно до указу Президента України. А також організації заходів та вшанування учасників бойових дій на території інших держав ветеранів. Ця дата відзначається 15 лютого, коли останній радянський солдат залишив територію Афганістану, і завершилася десятилітня афганська війна.

Переглядів: 383 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024