П`ятниця, 26.04.2024, 19:51
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 12 » В РАЙОНІ ПОБУВАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ОЛІЙНИК
09:54
В РАЙОНІ ПОБУВАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ОЛІЙНИК

11 липня в Олександрівському районі з робочою поїздкою побував народний депутат від Партії регіонів Володимир Миколайович Олійник. У поїздці по району його супроводжували голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, голова районної ради Василь Скляренко, керівник фракції Партії регіонів у районній раді Володимир Тімановський. Народний депутат знайомився з виробничими об'єктами Олександрівщини. Він побував на новозбудованому молокозаводі в Новій Осоті. Керівник СТОВ „АФ „Ясенівська”, на базі якого зведено молокопереробне підприємство, Дмитро Мамалат ознайомив Володимира Олійника з новим підприємством. Цікавився Володимир Миколайович і ходом жнив у господарстві, якістю зібраного цьогорічного зерна, побував у лабораторії Новоосотського відділка, де визначають якість   зерна.

Оглянув Володимир Олійник і цукровий завод в Олександрівці. На підприємстві, яке тепер належить СТОВ „АФ „Ясенівська”, зараз тривають ремонтні роботи, завод готується до нового переробного сезону. Знайомлячи народного депутата з потужностями підприємства, Дмитро Мамалат сказав, що цього сезону на заводі планують переробити до 200 тис. тонн цукрових буряків, 100 з яких власна сировина СТОВ „АФ „Ясенівська”.

У ремонт цукропереробного підприємства товариство вкладає значні кошти, оновлює технічну базу заводу, встановлює нове обладнання. Дмитро Мамалат сказав, що знаходить у цьому повне порозуміння з владою як у районі, так і області. Наш цукровий завод один з трьох діючих в області, розповіли народному депутату.

У державному підприємстві „Олександрівський лісгосп” директор Олександр Синявський знайомив народного депутата з діяльністю підприємства, з новітніми методами охорони лісової мережі. Володимир Олійник провів зустріч з працівниками підприємства, висловив своє бачення суспільно-політичних процесів у державі, подальшого економічного розвитку країни.


Переглядів: 933 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024