Субота, 20.04.2024, 03:52
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 4 » ЗУСТРІЧ З ВОЛОНТЕРАМИ
10:44
ЗУСТРІЧ З ВОЛОНТЕРАМИ
Третього грудня в залі засідань районної державної адміністрації відбулася зустріч великої групи кіровоградських волонтерів організації „Допомога” на чолі з Павлом Кучеренком та пораненим воїном АТО Михайлом Тимковичем з керівниками нашого району — головою районної державної адміністрації Сергієм Шпиркою, його першим заступником Василем Кириченком, головою районної ради Миколою Марфулою та іншими посадовцями.
Волонтери звернулися з проханням об’єднати зусилля для надання допомоги воїнам АТО.
Павло Кучеренко — сам кіровоградець, та 22 роки проживав з сім’єю в Сніжному. З приходом сепаратистів зазнав як морального, так і фізичного тиску з боку тих, хто намагається розірвати нашу Україну на шматки, Довелось переховуватися. Та як тільки українські воїни визволили їхню територію, Павло Кучеренко разом з дружиною переїхав в Кіровоград і навколо себе зібрав патріотів, які хочуть і докладають максимум зусиль для збору найрізноманітнішої допомоги воїнам АТО.
Приєднався до волонтерів і поранений 18 листопада воїн АТО Михайло Тимкович, уродженець Львова, житель Кіровограда. Зараз він теж живе проблемами АТО. Адже хто їх знає краще, ніж сам воїн. Разом з волонтерами організує збір вкрай необхідного. Зокрема техніки, електроприладів, приладів тихого зв’язку, акумуляторів, автоклавів, на яких би приватні підприємці, що тримають худобу та птицю, робили для воїнів АТО тушкованку. Особливо просили волонтери звернути увагу і організувати плетіння маскувальних сіток, маскувальних халатів, завжди актуальна натільна білизна, шкарпетки, інший одяг, засоби гігієни, миючі засоби тощо.
Звернулися у наш район вони неспроста, знають, що жителі Олександрівщини – великі патріоти та активісти.
Скільки машин з провізією, речами, різними інструментами, в тому числі й електричними, віправлено на фронт з Олександрівщини! 
Та найбільш наочний приклад для кіровоградських волонтерів активіста-патріота — сімнадцятирічна студентка з педагогічного університету, жителька села Бірок, Яна Асінович. Кіровоградські волонтери на чолі з Павлом Кучеренко дякували батькам Асіновичам Людмилі Андріївні та Сергію Васильовичу за виховання такої дочки і в знак подяки подарували їм квіти і вручили патріотичній сім’ї з Бірок Державний прапор України з підписами воїнів АТО.
На завершення відбулася зустріч кіровоградських волонтерів з олександрівськими, на якій намітили спільні дії щодо збору допомоги воїнам АТО, для корегування дій обмінялися телефонами.
Переглядів: 581 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024