Вівторок, 16.04.2024, 19:25
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 23 » ЗУСТРІЧ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДРА ЄДІНА З ЖИТЕЛЯМИ ПІДЛІСНОГО ТА ГОЛИКОВОГО
19:52
ЗУСТРІЧ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДРА ЄДІНА З ЖИТЕЛЯМИ ПІДЛІСНОГО ТА ГОЛИКОВОГО

Дотримує свого слова народний  депутат України від Партії регіонів Олександр Єдін – побувати в кожному населеному пункті, закріпленого за ним  101виборчого округу. Перед тим, як відвідати територіальні громади, депутат розіслав листи всім жителям округу з пропозицією відгукнутися на них і написати йому про проблеми територій, зробити свої зауваження і пропозиції щодо подальшого розвитку сільських  територій.

Маючи на руках відповіді виборців на свої листи, Олександр Єдін краще знає, чим живе кожна громада. Завдяки цьому, він може предметніше спілкуватися з людьми, конкретно$CUT$ зупиняючись на невирішених проблемах. А головне – написане і почуте від людей з перших вуст допомагає народному депутату в законотворчій роботі.

У нашому районі Олександр Єдін вже побував у багатьох населених пунктах. Минулого понеділка він провів чергову зустріч з жителями сіл Голикового та Підлісного. Разом з народним депутатом працював  голова районної ради Василь Скляренко та сільські голови – Підлісного – Сергій Кармазін та Голикового – Володимир Смалиус. У Підлісному  у зустрічі з жителями села взяла участь  депутат районної ради Лариса Нечепоренко.

Спілкуючись з людьми, Олександр Єдін детально охарактеризував нинішню суспільно-політичну ситуацію в державі, не обминаючи і гострих кутів, водночас зупинився на важливості питань, пов’язаних з соціальним захистом людей, виходячи з державних програм та соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на підвищення рівня життя населення.

Відповів народний депутат і на запитання громадян. І в Підлісному і в Голиковому люди занепокоєні земельними питаннями, зокрема і пов’язаними з ринком землі і  особисто сплатою за здані в оренду паї.

Стурбовані сільські жителі неприбутковістю утримання худоби в селянських господарствах, оскільки ціни на молоко дуже низькі, а затратність утримання худоби досить висока. Тому селяни сподіваються на цільову державну дотацію, аби не допустити скорочення поголів’я в сільських дворах.

Детально пояснював народний депутат і питання, пов’язані з чорнобильськими виплатами та доплатами дітям війни.

Цікавився Олександр Єдін і рівнем сільської шкільної освіти. Відвідавши школу в Підлісному, народний депутат високо оцінив своєрідну ауру цієї сільської школи, побував у шкільному музеї, оглянув незвичайну галерею рушників.

У Голиковому жителі просили народного депутата  посприятив ремонті основного корпусу сільської школи, і не лише в самому Голиковому, а і в Кримках.

Є в голиківців і питання, пов’язані з якісним стільниковим зв’язком. Для цього необхідно встановити у селі спеціальну вежу оператора "Київ-Стар".

Усі зауваження і пропозиції народний депутат через своїх помічників занотував для подальшого їх вирішення.


Переглядів: 677 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024