Вівторок, 19.03.2024, 05:42
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 20 » ЖИТТЯ СІЛЬСЬКИХ ГРОМАД
07:43
ЖИТТЯ СІЛЬСЬКИХ ГРОМАД

Голова райдержадміністрації Ольга Борота разом з головою районної ради Григорієм Гончаренком продовжують відвідувати сільські та селищні ради та безпосередньо на місцях знайомитися з тим, як сьогодні живуть сільські громади району, як вирішують свої проблемні питання. 19 липня керівники району побували у Соснівці. Ольга Борота та Григорій Гончаренко особисто ознайомилися з тим, як сільський голова Лариса Лебідь з жіночою турботливістю ставиться до вирішення нагальних питань території, яких на селі сьогодні багато. До речі, сільський голова по мірі можливості намагається вирішувати питання благоустрою села власними силами. Але, враховуючи фінансові можливості громади, часто доводиться звертатися до сільгоспвиробників, які завжди підтримують ініціативи голови та надають матеріальну допомогу.  Це вкотре доводить, яку користь громаді приносить порозуміння між місцевою владою та сільгоспвиробниками. Тому Лариса Лебідь вдячна господарствам ФГ "Дєдова” та ТДВ Цибулівське ХПП за постійну допомогу та розуміння, а також допомогу місцевим малим фермерським господарствам.

А зроблено за останній час чимало. Так, нещодавно за підтримки ФГ "Дєдова” та ТДВ Цибулівське ХПП було замінено покриття даху на сільському будинку культури, а за кошти місцевого бюджету замінено вікна та двері. У приміщені клубу розташована і сільська бібліотека, де найближчим часом планується встановити новий комп’ютер з доступом до мережі Internet.

Оглянули Ольга Борота та Григорій Гончаренко і сільський ФАП, де також проводилися ремонтні роботи – замінено вікна та двері. Окрім того, сільська влада повністю забезпечила заклад дровами на зимовий період.

З турботою ставиться голова і до підростаючого покоління, яке є майбутнім села. У центрі Соснівки за кошти місцевого бюджету спільно з батьками облаштовано ігровий майданчик для дітей, а у місцевій школі за кошти сільського бюджету проведено заміну 10 вікон.

Вирішує сільський голова і одне з найболючіших питань сіл району – ремонт доріг. За кошти сільського бюджету було проведено ремонтні роботи.

Також, нещодавно, на прохання прихожан місцевої церкви за фінансової підтримки ФГ "Дєдова” та ТДВ Цибулівське ХПП розпочато ремонтні роботи споруди, пристосованої під культове приміщення. Вже проведено зовнішні роботи та продовжуються внутрішні.

Ольга Борота та Григорій Гончаренко вже вкотре, відвідуючи населені пункти району, відзначили позитивні моменти співпраці  місцевої влади та сільгоспвиробників у напрямку розвитку села,  створення належних умов проживання для  його жителів.


Переглядів: 414 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024