Середа, 08.05.2024, 03:00
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 13 » ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ІВАН ВЛАДОВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ОЛЕКСАНДРІВЩИНУ
08:28
ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ІВАН ВЛАДОВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ОЛЕКСАНДРІВЩИНУ

12 березня у залі засідань районної державної адміністрації відбулася нарада з сільськими та селищними головами. Відкрила нараду голова районної державної адміністрації Ольга Борота. В нараді взяли участь заступник голови Кіровоградської обласної ради Іван Владов, голова районної ради Микола Марфула, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник та начальник відідлу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради Григорій Гончаренко.

На нараді обговорювалося ряд питань, що стосуються цивільного захисту. Зокрема, про порядок створення та організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту населення при сільських та селищних радах району розповідав головний інспектор Олександрівського районного відділу управління ДСНС України у Кіровоградській області Олексій Ковтун. А на організації роботи пунктів збору сільськими та селищними радами в особливий період наголосив завідувач сектору запобігання і виявлення корупції, мобілізаційної те режимно-секретної роботи Олександр Воропай.

У будь-який період мають бути в повному порядку й документи організацій, установ. На їх збереженні у разі введення в Україні особливого періоду наголосила начальник архівного відділу районної державної адміністрації Катерина Невмержицька.

На нараді обговорено Закон України „Про добровільне об’єднання територіальних громад”, а також нагадали про повсякденну шану ветеранів Великої Вітчизняної, про підготовку до 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та на інших нагальних питаннях.

Після розгляду основних питань на нараді виступив заступник голови Кіровоградської обласної ради Іван Владов. У своєму виступі він озвучив важливі проблеми сьогодення, зокрема використання земель запасу, земель резерву, не витребуваних паїв, водних резервів, невідповідності лісового і земельного законодавств, догляду і використання лісосмуг та багато інших, що стосуються наповнюваності бюджету, життя району і сільських та селищних рад зокрема, жителів району в нинішній особливий час.

Заступник голови обласної ради Іван Владов відповів на запитання сільських та селищних голів.


Переглядів: 461 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024