Субота, 20.04.2024, 15:21
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 10 » ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
16:42
ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
    10 лютого 2011 року під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулось засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування.
    В роботі ради взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв, заступник голови райдержадміністрації Лариса Нечепоренко, заступник начальника управління Державної служби Головдержслужби України Олег Подушко, начальник Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області Михайло Могилей. Координаційна рада затвердила план своєї роботи на 2011 рік.
    Питання розробки місцевих програм охорони навколишнього середовища із сільськими головами опрацював Олександр Шишка, головний спеціаліст відділу регулювання природокористування та екологічних програм Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Кіровоградській області.
      Учасники наради обговорили стан та перспективи впровадження місцевої символіки територіальними громадами району з подачі Василя Білошапки – члена комісії Кіровоградської обласної ради з питань впровадження символіки територіальних громад сіл, селищ, міст, районів, області.
    Стан виконання бюджетів сільськими та селищними радами з учасниками зібрання проаналізував заступник голови районної ради Олександр Невмержицький. Він же розповів присутнім про перспективи створення госпітальних округів на території області.
    Про дотримання загальних правил поведінки державного службовця довів до уваги учасникам наради радник голови районної ради з правового забезпечення Сергій Шевченко.
    Про роботу сільських та селищних рад району щодо виконання обласної програми "Центральний регіон – 2015" розповів присутнім начальник управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Сергій Антіпов. Сільським та селищним головам, як зразок, було продемонстровано інформаційний стенд Олександрівської селищної ради щодо реалізації обласної програми, на якому були представлені основні напрямки розвитку території на 2011-2015 роки, що базуються на конкретних завданнях з передбаченням відповідного фінансування. Крім того, сільським та селищним головам було запропоновано надати свої пропозиції щодо розвитку адміністративно-територіальних одиниць з метою їх відображення у районній програмі "Центральний регіон – 2015. Стратегія економічного та соціального розвитку Олександрівського району на період до 2015 року".
    Звертаючись до сільських та селищних голів, директорів загальноосвітніх шкіл району, голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв наголосив на важливості широкого роз’яснення
серед населення цілей та завдань обласної програми "Центральний регіон – 2015" та районної програмі "Центральний регіон – 2015. Стратегія економічного та соціального розвитку Олександрівського району на період до 2015 року".
    З рук начальника Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області Михайла Могилея отримали службові посвідчення громадські інспектори з охорони довкілля сільських та селищних рад району.
    На засіданні Координаційної ради була підписана угода про співпрацю між районною радою та управлінням Державної служби Головдежслужби України в Кіровоградській області.
    Також голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко вручили 5 ноутбуків Олександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 та 4 – Новоосотській загальноосвітній школі.
Переглядів: 1072 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024