П`ятниця, 19.04.2024, 02:53
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 27 » ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЛЮДЯМ НАЛЕЖНІ УМОВИ РОБОТИ ВЗИМКУ
15:00
ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЛЮДЯМ НАЛЕЖНІ УМОВИ РОБОТИ ВЗИМКУ
       Голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв за участі голови районної ради Василя Скляренка 27 вересня провів засідання колегії з питань готовності господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років. Детальний аналіз стану підготовки господарського комплексу до роботи в зимовий період на колегії зробила начальник відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Яніна Драган. По галузях соціальної сфери з цього питання звітували на колегії начальники відділу освіти Федір Шаповал, відділу культури Світлана Мічкур, головний лікар центру первинної медико – санітарної допомоги Олександр Зубаха, інженер з охорони праці центральної районної лікарні Олександр Костенко. Що стосується закладів освіти, то, за словами начальника відділу, з метою належної підготовки до нового осінньо-зимового періоду за суттєвої підтримки органів влади проведено значний ремонт в усіх навчальних закладах. І опалювальний сезон можна розпочати вчасно. Хоча є окремі проблеми. За відсутності коштів не повністю завезено тверде паливо у заклади освіти, що опалюються вугіллям і дровами. Фінансова підтримка потрібна і на розрахунки за газ з Олександрівським УЕГГ.

     Практично готові до початку опалювального сезону і заклади медицини. Завершено поточні ремонти в усіх лікарських амбулаторіях та ФАПах, здійснено всі заходи з підготовки теплового господарства до роботи в опалювальний період 2013-2014 року, прозвітував на колегії Олександр Зубаха. Центральна районна лікарня ополюється від котельні, яка передана в оренду ТОВ „Інтертепло”. Але для забезпечення повністю теплом усіх відділень лікарні потрібно відремонтувати систему опалення в інфекційному відділенні. Голова РДА поставив завдання вирішити цю проблему найближчим часом ще до початку опалювального сезону.

      У закладах культури також підготувалися до роботи взимку. Всі кімнати, де буде проводитись гурткова робота, опалюватимуться, доповіла начальник відділу Світлана Мічкур. Зараз тривають роботи з утеплення у приміщеннях вікон та дверей, здійснюються заходи з економії споживання енергоносіїв.

        Підбиваючи підсумки колегії, голова райдержадміністрації наголосив на важливості забезпечити людям належні умови роботи в осінньо-зимовий період і поставив завдання всім керівникам і відповідальним особам в найближчий час вирішити існуючі проблеми з підготовкою до зими, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон. Відповідно до розпорядження голови та рішення колегії цьогорічний опалювальний сезон на підприємствах , установах та організаціях бюджетної сфери має розпочатися з 5 жовтня. А в разі зниження середньодобової температури повітря нижче 8 градусів закладам освіти та охорони здоров’я рекомендовано розпочати опалювальний сезон вже 1 жовтня.
 
Переглядів: 492 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024