Середа, 24.04.2024, 03:50
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 30 » ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ
16:55
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

30 травня 2012 року відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради  з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою (голова комісії-Шаповал Ф.О.) та з питань соціально-економічного розвитку території, благоустрою та житлово-комунального господарства (голова комісії - Синявський О.П.).

Депутати розглянули такі питання життєдіяльності району:

- Про  звіт про виконання районного бюджету за  І квартал 2012 року;

- Про внесення змін до рішення районної ради  від 29 грудня 2011 року №  121  "Про районний бюджет на 2012 рік”;

- Про внесення змін до районної програми "Центральний регіон – 2015. Економічний та соціальний розвиток Олександрівського району на період до 2015 року";

- Про хід виконання районної Програми газифікації населених пунктів Олександрівського району на період до 2015 року;

- Про дотримання депутатом районної ради Лаврусем А.М. Регламенту ради та правил депутатської етики.

В роботі постійних комісій взяли участь голова районної ради Василь Скляренко, заступник голови районної ради Олександр Невмержицький, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Литвин, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник, начальник відділу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради Григорій Гончаренко, начальник фінансового управління районної державної адміністрації Валентина Шията, начальник управління економіки та розвитку інфраструктури районної державної адміністрації Сергій Антіпов та начальник відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства районної державної адміністрації Яніна Драган. Переважна більшість розглянутих питань вирішено винести на розгляд пленарного засідання п’ятнадцятої сесії районної ради шостого скликання.

На постійних комісіях розглядалось питання про дотримання депутатом районної ради Регламенту ради та правил депутатської етики.

Прецедент до цього створив депутат районної ради Андрій Лаврусь.

Колеги прийняли рішення:

1. Визнати поведінку депутата районної ради Лавруся Андрія Миколайовича такою, що не відповідає правилам депутатської етики.

  2. Відповідно до частини 4 статті 30 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» зобов’язати Лавруся А.М. офіційно принести вибачення посадовим особам виконавчого апарату районної ради, колегам-депутатам, які очолюють та працюють у виконавчому апараті районної ради за нанесену словесну образу висловлену ним в соціальній Інтернет-мережі та викласти вибачення на власній веб-сторінці.

3. Вказати Лаврусю А.М. на безумовне виконання ним своїх обов’язків, як депутата районної ради, передбачених Законами України «Про статус депутатів місцевих рад»,  «Про місцеве самоврядування в Україні»:

- керуватися у своїй діяльності та поведінці загальноприйнятими принципами порядності, честі і гідності;

- не допускати образливих висловлювань стосовно органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань громадян, підприємств, установ і організацій, їх керівників та посадових чи службових осіб, депутатських груп, фракцій, окремих депутатів районної ради;

- додержуватись виконання вимог Регламенту Олександрівської районної ради, рішень ради та інших нормативно-правових актів, що визначають порядок діяльності районної ради і які є обов’язковими для виконання всіма розташованими на території ради органами виконавчої влади, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами та організаціями, посадовими особами, а також громадянами, що постійно або тимчасово проживають на території ради.


Переглядів: 619 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024