П`ятниця, 19.04.2024, 07:00
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 19 » ВИЗНАЧИЛИ НАЙСПОРТИВНІШЕ СЕЛО НАШОГО РАЙОНУ
13:46
ВИЗНАЧИЛИ НАЙСПОРТИВНІШЕ СЕЛО НАШОГО РАЙОНУ

Стара Осота вже в котрий раз підряд здобула звання "Найспортивніше село Олександрівщини”. Цей титул вони вибороли під час змагань, які проходили минулої суботи на стадіоні "Колос”.

За перемогу в той день приїхали боротися 14 сіл: Несваткове, Голикове, Красносілля, Красносілка, Розумівка, Ставидла, Підлісне, Цвітна, Вищі Верещаки, Михайлівка, Бірки, Соснівка, Веселе  та Стара Осота. Змагалися у семи загальних дисциплінах – волейболі, міні-футболі, шахах, шашках,  гирьовому спорті, перетягуванні канату, дартсі.

Першими у волейболі стали бірчани, друге та третє місце за Михайлівкою та Розумівкою. Призові місця з міні-футболу вибороли команди Підлісного, Вищих Верещак та Красносілля. Найсильнішими у підніманні гирі у різних вагових категоріях стали Соснівка та Ставидла, другими – Красносілля та Підлісне, треті – Стара Осота і Цвітне.

У шашках перемогу здобули несватківці, срібло у Розумівки, а бронза – за Бірками. Кращими шахістами виявились гравці Старої Осоти, Голикового (ІІ місце) та Цвітного (вони треті). Найвлучнішими у дартсі стали Стара Осота – за ними першість. Друге місце у команди Розумівки, третє – Несваткового. У перетягуванні канату перемогла Стара Осота, після них – Розумівка та Підлісне.

Тож, здобувши перемогу у змаганнях з дартсу, шахів, шашок та перетягуванні канату, з кількістю балів 103, 5 у загальному командному заліку  першою стала Стара Осота. Друге місце посіла команда Розумівки (94 бали), третє – Несваткове (84, 5 балів), четверті – підлісненці ( 84 бали).  

З гарними результатами учасників змагань вітали голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко. Переможці отримували грамоти та подарунки від відділу молоді та спорту райдержадміністрації, а також грошові винагороди від спонсорів – ТОВ "ПРОМЕКО”. Відзначали також окремих учасників команд, які посіли призові місця у змаганнях з піднімання гирі, дартсу, шахів та шашок.

І на закінчення спортивного дня Ольга Борота зазначила, що перемагає той, хто постійно до цього готується.



Переглядів: 421 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024