Субота, 20.04.2024, 08:48
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 18 » ВІТАЛИ РЯТІВНИКІВ
07:44
ВІТАЛИ РЯТІВНИКІВ

17 вересня, у День рятівника, в Олександрівському РВ УДСНС України у Кіровоградській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

З вітальним словом до рятівників звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Каражбей, заступник голови районної ради Сергій Перевезій та начальник 29 державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області  Іван Кузьменко. Вони побажали всім успіхів в нелегкій та почесній праці, тепла, затишку та розуміння в родинах, якнайменше надзвичайних ситуацій і всього найкращого. Керівники району вручили відзнаки кращим працівникам служби цивільного захисту.

За значний внесок у справу захисту населення і території від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, мужність і самовідданість, виявлені при рятуванні життя людей і матеріальних цінностей, та з нагоди Дня рятівника Грамотою Олександрівської районної державної адміністрації та Олександрівської районної ради нагороджено диспетчера 29 державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Аллу Дмітрієву, командира відділення 29 державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області  Сергія Кравченка, старшого водія 29 державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Віктора Ламтія, пожежного-рятувальника 29 державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Степана Мікученіса, начальника караулу 29 державної пожежно-рятувальної частини Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Максима Ярового.

17 вересня — день особливого шанування православною церквою ікони Божої Матері „Неопалима купина”, яка є покровителькою бійців ДСНС, захищає людей та їхні оселі від вогню та блискавки. З привітаннями та молитвою прийшов до рятівників отець Василій. Він вручив рятувальникам церковні відзнаки. Отець Василій освятив особовий склад, бойові машини, приміщення ДПРЧ-29, побажав благословення та захисту Господнього і його Пречистою Матір’ю, коли рятівники просять про допомогу.


Переглядів: 236 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024