Вівторок, 16.04.2024, 10:25
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 3 » ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ
12:51
ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

      Вже стало доброю традицією у нашому районі в  урочистій обстановці відзначати професійні свята, вшановувати людей праці, дякувати їм за сумлінне виконання своїх професійних обов'язків. Не стало винятком і свято працівників соціальної сфери. Когорта цих фахівців у районі чи не найбільша, і праця їхня сповнена гуманізму, доброти, милосердя. Вони нараховують пенсії, здійснюють їх виплату та виплату різних державних соціальних допомог, субсидій, опікуються ветеранами війни і праці, інвалідами, багатодітними сім'ями, дітьми-сиротами, влаштовують людей на роботу, проводять профорієнтаційні заходи з молоддю. І це далеко не повний перелік обов'язків, які виконують працівники соціальної сфери – управління Пенсійного фонду України в районі, територіального центру з обслуговування одиноких престарілих та людей з обмеженими можливостями, районного центру зайнятості, управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації.

З нагоди професійного свята працівників цих установ напередодні  у районному Будинку культури відбулися святкові урочистості, в яких взяли участь народний депутат України Олександр Єдін, голова районної ради Василь Скляренко, заступник голови райдержадміністрації Людмила Литвин.

Вони привітали працівників соціальної сфери району та вручили грамоти і подарунки.

   



    Людьми найгуманнішої професії назвав соціальних працівників  народний депутат України Олександр Єдін, а їхню працю дуже важливою у сфері соціального захисту, турботи про людей і пообіцяв свою турботу про  них на рівні держави. Олександр Єдін вручив подяки народного депутата колективам працівників районного центру зайнятості, управління праці та соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду в районі, територіального центру з обслуговування одиноких престарілих. А також паспорти на велосипеди працівникам територіального центру Терновій О.В., Гудим З.А., Тарасенко В.М., Король С.І., Люльчак Л.Д., Уменчук В.П., Маліновській В.О., Лівак Н.М. Шпильовій Л.О.

    Голова районної ради  Василь Скляренко та заступник голови районної державної адміністрації Людмила Литвин вручили Почесну грамоту головного управління Пенсійного фонду в Кіровоградській області О.В. Тищенко, грамоту головного управління праці та соціального захисту ОДА К.М. Сальніковій, Почесну грамоту районної державної адміністрації та районної ради Н.О. Великій, грамоти РДА та райради  Винник Т.О.,  Волошину О.А., Горобець Ю.М.,  Гроссу Л.М., Кушнір Л.Б.

   Святкову концертну програму для працівників соціальної сфери підготували аматори районного Будинку культури та районного центру дитячої та юнацької творчості.

 
Переглядів: 696 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024