Четвер, 28.03.2024, 20:12
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 17 » ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
15:48
ВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

17 вересня в Олександрівському РВ управління ДСНС України у Кіровоградській області відбулися урочистості з нагоди 5-ї річниці професійного свята — Дня працівників цивільного захисту. Рятівників привітали голова районної державної адміністрації Сергій Шпирка та голова районної ради Микола Марфула, побажали успіхів в нелегкій та почесній праці, тепла, затишку та розуміння в родинах, якнайменше надзвичайних ситуацій і всього найкращого.

За багаторічну сумлінну працю, самовіддану службу, проявлену мужність і професійність при організації гасіння пожеж та запобіганні надзвичайних ситуацій, вагомий внесок у забезпечення боєздатності підрозділу та з нагоди професійного свята керівники району нагородили спільною Грамотою районної держаної адміністрації та районної ради начальника 29-ї державної пожежно-рятувальної частини управління ДСНС України у Кіровоградській області, підполковника служби цивільного захисту О.П.Чорного, провідного фахівця, капітана Ю.О. Петренка, начальника караулу, старшого лейтенанта П.В. Буряка, командира відділення, старшину І.В. Дударенка, водія, старшину О.С. Куксу, диспетчера, молодшого сержанта служби цивільного захисту З.П. Скічко, діловода Т.В. Івлєву, провідного бухгалтера С.Ю. Заїченко.

В цей день — день особливого шанування православною церквою ікони Божої Матері „Неопалима купина”, яка є покровителькою бійців ДСНС, захищає людей та їхні оселі від вогню та блискавки, з привітаннями та молитвою прийшов до рятівників клірик Свято-Успенської церкви Феодосій.

Сильних, відважних людей, готових прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, своїх підлеглих, тепло привітали начальник ДПРЧ-29 Олександр Чорний та його заступник Олександр Воропай. Двадцяти двом працівникам за самовідданість і професіоналізм, виявлені під час виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята, оголошено подяку.

Насамкінець клірик Феодосій освятив бійців, бойові машини, приміщення ДПРЧ-29, побажав благословення та захисту Господнього і його Пречистою Матір’ю, коли рятівники просять про допомогу.

Переглядів: 529 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024