Четвер, 28.03.2024, 18:30
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 18 » ВІТАЛИ ЛЮДЕЙ У БІЛИХ ХАЛАТАХ
08:30
ВІТАЛИ ЛЮДЕЙ У БІЛИХ ХАЛАТАХ

14 червня у районному Будинку культури відбулися урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня медичного працівника.

Медичних працівників району з професійним святом привітали голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко.

Керівники району висловили щирі привітання та слова безмежної вдячності людям у білих халатах за чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканців нашого району.

Вітаючи медичних працівників, Ольга Борота відмітила значне покращення медичної галузі району. Зокрема це прийняття ряду районних програм, спрямованих на підтримку молодих спеціалістів галузі охорони здоров’я, допомога з районного бюджету на  поточні та капітальні ремонти приміщень закладів охорони здоров’я, придбання медичного обладнання тощо. Ольга Борота наголосила, що одним із основних завдань районної влади є не тільки збереження існуючої мережі закладів охорони здоров’я, а й робота щодо покращення матеріально-технічної бази лікувальних закладів, їх кадрове забезпечення та  покращення якості надання медичних послуг населенню територій і піднесення в цілому цієї життєво важливої сфери на якісно новий рівень

З теплими словами привітань та подяки до медиків району звернулися головний лікар ЦРЛ Олександрівського району Алла Гресь, головний лікар ЦПМСД Олександр Зубаха та голова профспілкового комітету медичних працівників району Віра Рула.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, надання якісних медичних послуг мешканцям району та з нагоди Дня медичного працівника Ольга Борота та Григорій Гончаренко, Алла Гресь та Олександр Зубаха вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради, ЦРЛ Олександрівського району та ЦПМСД великій кількості медичних працівників.

Вітання та подарунки від народного депутата України Олеся Довгого людям у білих халатах передала його помічник-консультант Катерина Бондаренко.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували артисти районного Будинку культури.


Переглядів: 239 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024