Середа, 24.04.2024, 23:25
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 14 » ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПРОФІЛЬНОЇ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ...
12:42
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПРОФІЛЬНОЇ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН, ЕКОЛОГІЇ...

14 червня відбулося засідання профільної постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва під головуванням Олександра Пісного.

В засіданні комісії взяли участь голова районної ради Григорій Гончаренко, голова районної державної адміністрації Ольга Борота, відповідальні працівники відділів та управлінь районної державної адміністрації та районної ради.

5 із 8 депутатів присутніх на засіданні розглянули та одноголосно внесли на розгляд шостої сесії районної ради сьомого скликання такі питання:

Про утворення  комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №1» Олександрівської районної ради  Кіровоградської області.

Про утворення комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №2» Олександрівської районної ради Кіровоградської області.

Про утворення комунального закладу «Красносілківське навчально-виховне об’єднання» Олександрівської районної ради Кіровоградської області

Про утворення  комунального закладу «Красносільське навчально-виховне об’єднання» Олександрівської районної ради  Кіровоградської області.

Про утворення комунального закладу «Михайлівське навчально-виховне об’єднання» Олександрівської районної ради Кіровоградської області.

Про утворення комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Олександрівського району».

Про звіт про виконання районного бюджету за 1 квартал 2016 року.

Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2015 року №15 «Про районний бюджет на 2016 рік».

Про хід виконання районної програми по локалізації та проведенню  боротьби з амброзією полинолистою на території Олександрівського району на 2012-2016 роки.

Про затвердження списку присяжних Олександрівського районного суду.

Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, яка надається в користування гр. Григіру С.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Підлісненської сільської ради.

Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок, які надаються в оренду гр. Скрипнику В.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Триліської сільської ради.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 36,3726 га, що відводиться для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вищеверещаківської сільської ради.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 27,9091 га, що відводиться для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Вищеверещаківської сільської ради.

По всим питанням прийняті відповідні рішення.

Переглядів: 399 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024