Вівторок, 23.04.2024, 08:20
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 10 » ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
17:12
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

   10 листопада відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, яке провів заступник голови районної ради Олександр Невмержицький. 

     Кожне засідання Координаційної ради – це  добра нагода поспілкуватися з актуальних питань, обговорити болючі проблеми місцевого самоврядування, визначити напрямки подальшої спільної роботи.

    На порядку денному останнього засідання Координаційної ради розглянуто питання про порядок отримання дозволу на видалення дерев, кущів у населених пунктах. Детальну інформацію з цього сільським та селищним головам надав заступник начальника відділу комплексного управління та регулювання у сфері природокористування В.Ф. Бомбін.

     Стан виконання доходної та видаткової частини сільських, селищних бюджетів, завершення бюджетного року охарактеризувала в розділі всіх сільських і селищних рад начальник фінансового управління Валентина Шията.

    Досить активно пройшло обговорення на Координаційній раді питання про відновлення зовнішнього освітлення вулиць населених пунктів. Тут є чимало проблем, і не лише фінансових, а й пов'язаних з чинним законодавством та  внутрішніми  правилами енергопостачальних організацій. І в цій ситуації учасники Координаційної ради шукали шляхи співпраці з Олександрівським РЕМ ВАТ «Кіровоградобленерго». Натомість головний  інженер Олександрівського РЕМ Сергій Брайко у своєму виступі стосовно створення належних умов функціонування електричних мереж на території району шукав підтримку в органів місцевого самоврядування.

      Такі відверті дискусії, спільне вирішення проблем, досвід колег допомагають долати негаразди, краще організувати роботу на підлеглих територіях, сприяють зміцненню і розвитку місцевого самоврядування.

Переглядів: 654 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024