Субота, 20.04.2024, 09:37
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 3 » ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА ДВАДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ
11:56
ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА ДВАДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

2 грудня відбулася позачергова 26-а сесія Олександрівської районної ради шостого скликання. Участь у ній взяли голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та його заступники Ольга Борота і Людмила Литвин.

З доповіддю про звернення до Президента України, центральних органів влади, політичних сил та громадськості виступив голова районної ради Василь Скляренко. В обговоренні доповіді взяли участь депутати Ігор Рустамян, Валерій Корнєєв, Федір Шаповал, Костянтин Данов. 

У зверненні зокрема йдеться: "Події сьогодення викликають у кожного свідомого громадянина не лише острах, а й занепокоєння за життя громади, її жителів, життя власних сімей. Ми не можемо бути сторонніми спостерігачами і категорично засуджуємо будь-які насильницькі дії усіма сторонами конфлікту. Ми не можемо просто констатувати нагнітання ситуації та існування протистояння в державі. Результатом його подальшого поглиблення стане неминучий розкол суспільства і країни.

Україна, як незалежна, повноцінна держава, вибудовує конкурентоспроможну економіку з тим, щоб бути рівною серед рівних і на паритетних умовах стверджувати свій історичний вибір - вибір цивілізованого суспільства.

Звертаємось із закликом до Президента України не допустити намагання деструктивних сил дестабілізувати ситуацію в країні та забезпечити стабільність і об'єднання нашої держави; до правоохоронних органів - забезпечити належну охорону громадського правопорядку та недопущення конфліктів та протистояння у суспільстві; до представників усіх політичних сил та громадськості - не допустити проявів радикалізму та утриматися від провокацій.

Переконані, що консолідація всіх конструктивних сил - запорука динамічного, цивілізованого розвитку суспільства!"

Переглядів: 482 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024