П`ятниця, 29.03.2024, 17:07
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З СІЛЬСЬКИМИ ТА СЕЛИЩНИМИ ГОЛОВАМИ РАЙОНУ
06:40
ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З СІЛЬСЬКИМИ ТА СЕЛИЩНИМИ ГОЛОВАМИ РАЙОНУ

8 жовтня під головуванням голови районної державної адміністрації Ольги Бороти та голови районної ради Миколи Марфули відбулася нарада з сільськими та селищними головами району, на яку були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств та землевпорядниками сільських та селищних рад.

Перед початком наради голова райдержадміністрації Ольга Борота представила присутнім нового заступника начальника-начальника Олександрівського відділення Знам’янської ОДПІ Олену Чепур.

Ольга Борота порушила декілька питань: забезпечення твердим паливом ФАПів району в зимовий період, заборгованість у сплаті податку на землю, виділенню коштів для придбання вугілля для шкіл району, дотримання температурного режиму в дошкільних закладах району. Також очільник району подякувала головам сільських та селищних рад, у яких відсутня заборгованість по сплаті податку на землю з фізичних осіб.

Заступник начальника-начальник Олександрівського відділення Знам’янської ОДПІ Олена Чепура детально зупинилася на одному із головних питань наради питанні виявлення резервів надходжень платежів до бюджету від реалізації безхазяйного майна посівів сільськогосподарських культур та погашенні недоїмки по сплаті податку за землю.

Крім того, на нараді розглянуті питання: про порядок забезпечення телефонним зв’язком виборчих комісій Олександрівського району та вдосконалення і спрощення порядку надання населенню житлових субсидій. З даних питань виступили начальник Олександрівського цеху електрозв’язку № 3 ВАТ „Укртелеком”  Віктор Шматковський та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Ковтун.

По всіх розглянутих питання дані відповідні доручення.

Переглядів: 390 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024