Субота, 20.04.2024, 18:15
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 3 » В ШКОЛАХ РАЙОНУ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА
10:27
В ШКОЛАХ РАЙОНУ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА
     Традиційний день 1 вересня – День знань щороку перетворюється на велику і радісну подію. Це свято білих бантів і блузок, строгих костюмів, різноманіття квіткових букетів. Таким був початок нового навчального року і цьогоріч.

Яким же першовереснь був цього року в школах району?

На подвір'ї Соснівської загальноосвітньої школи, яка ще залишається
І-ІІІ ступенів,  задовго до початку свята почалися збиратися школярі і батьки.
Особлива увага була прикута до першокласників. І хоча, на жаль, у школі зараз немає 10-го і 11-го класів, зате у перший клас цього року йдуть аж дев'ятеро дітей. Для сільської школи це радість і надія на майбутнє. Директор школи Анатолій Олександрович Лушпай каже що і в найближчі шість років діти до першого класу йтимуть. У пришкільному  дитсадку налічується сьогодні 16 дітей. І це не всі діти з Соснівки та Нижчих Верещак. Отож надія на майбутнє у школи є. Цього року педагогічний колектив поповнили молоді вчителі – фізичного виховання та іноземної мови.

Свято першого дзвоника у Соснівській школі пройшло урочисто, було багато побажань школярам від директора школи А.О. Лушпая, сільського голови Л.М. Лебідь, вітання школярам передали і голови РДА та райради, вітав учнів і місцевий священник отець Михаїл. Особливі слова вітань прозвучали для першокласників. А ще подарунки.

У рамках акції „Дай руку першокласнику” від районної організації Партії регіонів кожному першокласнику було вручено набір необхідного приладдя – зошити, ручки, лінійки, олівці та ін.

Від Соснівської сільської ради та виконавчого комітету першокласники отримали набори для занять на уроках трудового навчання. Духовні обереги вручив найменшим школярам і отець Михаїл.

В Олександрівській    загальноосвітній школі №3 І-ІІІ ступенів свято першого дзвоника цього року  особливе.

Діти навчатимуться в оновленому приміщенні. Напередодні нового навчального року у школі замінили вікна і двері на нові, енергозберігаючі. Школу не впізнати. Крім того, великий учнівський колектив прийняв у свої ряди аж 37 першокласників – два повноцінних класи. Привітати учнів, педагогів і батьків на свято першого дзвоника прийшли голова  Олександрівської районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, депутат районної ради Володимир Тімановський, заступник голови РДА Людмила Литвин.

У рамках акції „Дай руку першокласнику” депутат районної  ради Володимир Тімановський вручив кожному першокласнику від районної організації Партії регіонів набори шкільного приладдя.

Малиновим дзвінком розпочався новий навчальний рік в Олександрівській загальноосвітній школі № 1, директор Василь Григорович Бойко. На урочистості з подарунками та найкращими словами вітань і побажань завітали голова районної ради В.І. Скляренко, директор ТДВ „Фундукліївське ХПП” В.П. Зеленько, начальник ОЛВУМГ Р.П. Марієнко, голова селищної ради В.І. Захаров.

Дирекція пишалася здобутками своїх учнів, націлювала на подальшу натхненну працю, ставила в приклад учня Олександрівської школи № 2 Ігоря Скляренка, який за підсумками тестування набрав максимум (200) балів.

Першокласники разом зі своєю першою вчителькою Людмилою Олександрівною Семеніченко запевнили,  відкладуть іграшки, візьмуться за книжки і будуть зразковими учнями.



Переглядів: 1271 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024