П`ятниця, 19.04.2024, 10:56
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 7 » В ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ КРОПИВНИЦЬКОГО ГОСПІТАЛЬНОГО ОКРУГУ
07:54
В ОЛЕКСАНДРІВЦІ ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ КРОПИВНИЦЬКОГО ГОСПІТАЛЬНОГО ОКРУГУ

6 червня в смт Олександрівці відбулося виїзне засідання госпітальної ради Кропивницького госпітального округу.

До Кропивницького госпітального округу, до складу якого входить і наш районі, входять 9 районів та 2 міста, а це 2 лікарні інтенсивного лікування ІІ рівня,  5 лікарень інтенсивного лікування ІІ рівня та 9 лікарень планового лікування, які обслуговують 480 тис. осіб.

До ЦРЛ Олександрівського району, де розпочала роботу госпітальна рада, приїхали головні лікарі закладів охорони здоров’я та керівники районів та міст, які входять до округу. Головний лікар ЦРЛ Олександрівського району Алла Гресь разом з головою районної ради Григорієм Гончаренком ознайомила гостей з роботою головної лікарні району, де члени госпітальної ради оглянули відділення та матеріально-технічну базу.

Після цього у залі засідань райдержадміністрації під головування голови госпітальної ради, начальника управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксани Макарук відбулося засідання госпітальної ради. У роботі ради взяли участь  заступник директора – начальник управління з розвитку та організації медичної допомоги дорослому та дитячому населенню Олександр Скрипник, голова райдержадміністрації Ольга Борота.

На засіданні госпітальної ради було обговорено поточний стан організації діяльності системи охорони здоров’я, у тому числі із наданням вторинної (спеціалізованої), екстреної медичної допомоги населенню в госпітальному окрузі.

Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації розповіла про всебічну підтримку медичної галузі району. Зокрема це прийняття ряду районних програм, спрямованих на підтримку молодих спеціалістів галузі охорони здоров’я, допомога з районного бюджету на  поточні та капітальні ремонти приміщень закладів охорони здоров’я, придбання медичного обладнання тощо. Ольга Борота наголосила, що одним із основних завдань районної влади є не тільки збереження існуючої мережі закладів охорони здоров’я, а й робота щодо покращення матеріально-технічної бази лікувальних закладів, їх кадрове забезпечення та  покращення якості надання медичних послуг населенню територій.

Активно обговорювалося на засіданні і питання проведення медичної реформи у державі та процесів децентралізації, зокрема, місце та подальше функціонування медичних закладів у рамках створення об’єднаних територіальних громад.


Переглядів: 313 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024