Субота, 20.04.2024, 02:12
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 1 » У ШКОЛАХ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК
07:51
У ШКОЛАХ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК
31 травня у школах району пролунав ос­танній дзвоник. Цього року востаннє він лунав для 132 одинадцятикласників та 226 дев’ятикласників.

Зі святом школярів, батьків та педагогічні колективи привітали керівники району – голова райдержадміністрації Ольга Борота у Олександрівському НВК №3, голова районної ради Григорій Гончаренко у Олександрівській ЗШ І-ІІІ ст. №1 та перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей у Олександрівському НВК №2.

Характерною особливістю нинішніх свят закінчення навчального року стали не лише традиційні букети з піонів, троянд, а й вишиванки, в які були одягнені учні та вчителі, кульки, стрічки у націо­нальних жовто-блакитних кольорах.

Ось так яскраво і радісно виглядав й Олександрівський НВК №3. Цього року цей навчальний заклад – фаворит. Адже з п’яти учнів Олександрівщини, які за ре­зультатами зовнішнього незалежного оцінювання, мають відмінні результати і на­городжені медалями, троє – випускники НВК №3. Зокрема, золоті медалі одержали Аліна Коробейко та Яна Чепурнова, срібну медаль вручено Анні Лапай.

До речі, ще дві срібні медалі, дісталися випускницям Олександрівської загальноосвітньої школи №1 Катерині Бондаренко та Ії Бойко. І якщо торік одна, золота, медалістка у районі була лише у Красносіллі, то цього року рейтинг навчання значно виріс.

А свято останнього дзвоника завжди і радісна, і сумна подія. Радісна, бо залишилися позаду уроки та підручники і попереду – самостійне доросле життя, сумна, бо у тому житті не буде поряд мудрих і завжди тактовних педагогів, які опі­кали, вчили, наставляли, допомагали, підтримували дітей всі ці десять років.

І вітали їх з цією знаменною подією – стартом у самостійність – представники районної влади, вчителі, батьки і, звичайно ж, першокласники, які з гордістю і повагою дивилися на дорослих учнів.

Випускники того дня одержали атестати про повну загальну середню освіту і по­прощалися з шкільною стежиною, яку вони ніколи не забудуть.

Щасливої, мирної долі всім випускникам району. У добру путь!



Переглядів: 420 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024