Четвер, 28.03.2024, 14:26
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 29 » ТВОРЧА ЗУСТРІЧ У БІБЛІОТЕЦІ
07:24
ТВОРЧА ЗУСТРІЧ У БІБЛІОТЕЦІ
У затишному залі Олександрівської районної бібліотеки для дорослих відбулася творча зустріч і презентація книги заслуженого журналіста України, мистецтвознавця і нашого земляка Броніслава Петровича Куманського з поетичною назвою "Під зорею Степової Еллади”. Наша Кіровоградська земля багата на талановитих людей і кожна книга наших письменників, яка виходить друком – це приємна подія для всіх жителів Олександрівщини.

Це вже не перша зустріч Броніслава Петровича на Олександрівщині, адже відвідувачі таких заходів мали змогу бути присутніми на презентації інших видань шанованого і знаного в селищі мистецтвознавця. Провідний бібліотекар відділу обслуговування В.Бондар нагадала присутнім творчий шлях митця, а бібліограф районної бібліотеки К.Трегуб продемонструвала слайдову презентацію по книгах автора. Цього разу Броніслав Куманський приїхав до нас, на свою малу батьківщину, з новою книгою "Під зорею Степової Еллади”, що вийшла наприкінці минулого року. В анотації до неї говориться: "Кіровоградщина, яку поет назвав Степовою Елладою”, подарувала світові багато талановитих людей. Одних доля розкидала по всьому світу, інші прожили все життя на рідній землі і залишили по собі добрий слід, багато хто і сьогодні живе тут і працює. Автор "заселив” цей збірник тими знаковими для нашого краю людьми, з якими зустрічався протягом свого журналістського марафону. Публікації підготовлені на основі нарисів,інтерв’ю, заміток, опублікованих свого часу в періодичній пресі”.

Презентація книги пройшла у теплій і невимушеній атмосфері. Присутні ділилися своїми враженнями та ставили питання автору. Гостями заходу були голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко, заступник директора Кіровоградської обласної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського Оксана Ткаченко, які душевно подякували Броніславу Петровичу за нову книгу та щедрість душі. А працівники районного Будинку культури Юрій Скорець та Олександр Шаповал подарували Броніславу Куманському пісню. Для відвідувачів у бібліотеці оформлена книжкова виставка "У дзеркалі слова Броніслава Куманського”, з якою можна познайомитися в читальному залі. Зустріч завершилася традиційним фотографуванням з автором.
Переглядів: 503 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024