Четвер, 25.04.2024, 18:28
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ - СПРАВА ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА
11:24
ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ - СПРАВА ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА

1 жовтня в нашій країні відзначається  День людей похилого віку та День ветерана.  - Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна і матеріальна підтримка особливо відчуваються в поважному віці. Районна влада усвідомлює, що турбота про літніх людей має бути комплексною, що суспільство має забезпечувати їх всебічний соціальний захист. Посилення соціального захисту ветеранів, людей похилого віку є одним із ключових напрямків соціальних ініціатив Президента України та пріоритетом у нашій діяльності, -  зазначив на зустрічі з ветеранами з нагоди  Дня людей похилого віку голова районної державної адміністрації  Валерій Авксентьєв, яка відбулася в районному Територіальному центрі  1 жовтня. Разом з головою районної ради Василем Скляренком  Валерій Авксентьєв привітав  ветеранів  зі святом і висловив подяку за їх сумлінну працю і величезний досвід, який вони передали нинішньому поколінню.

На долю  старшого покоління випало чимало випробувань: війна, голод,  відбудова народного господарства. Але ви пронесли крізь своє життя невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі традиції, навчили нас долати труднощі та бути гідними своєї держави. Ваша праця , подвиг, ставлення до людей та духовних цінностей – приклад для наслідування сучасній молоді. Тож зичу вам  міцного здоров’я, щасливої долі, добра і добробуту вашим сім’ям, довголіття, - сказав, звертаючись до ветеранів ,  Валерій Авксентьєв.

Земних благ, тихого надвечір’я і міцного здоров’я побажав ветеранам війни і праці  голова  районної ради Василь Скляренко.

Керівники району  вручили з нагоди Дня ветерана  грамоти районної державної адміністрації та районної ради голові  районної ветеранської організації Василю Назаровичу Королю, головам ветеранських організацій Миколі Семеновичу Линнику та Галині Іванівні Жмур.

Натомість  Василь  Король подякував  районній владі  за постійну  турботу про людей похилого віку та підтримку районної ветеранської організації.

Після офіційної урочистої частини  ветерани  поїхали на екскурсію в село  Бірки, зокрема у  Свято-Миколаївську церкву, оглянули цю святиню, поспілкувались потім за круглим сімейним столом . Гарним концертом  їх порадували учасники  народного самодіяльного фольклорного колективу  „Бірківчани.”

Поїздку здійснено завдяки  допомозі народного депутата України Олександра Єдіна, тісній співпраці  Територіального центру з  його громадською приймальнею в районі. Автобус безкоштовно надала приватний підприємець Ольга Рула.








Переглядів: 799 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024