П`ятниця, 29.03.2024, 16:27
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 12 » СПОРТИВНЕ СВЯТО ВДАЛОСЯ
12:34
СПОРТИВНЕ СВЯТО ВДАЛОСЯ
     Спорт – це сила, здоров'я, молодість, краса. Ця істина незаперечна для тих, хто регулярно займається спортом, для кого він став покликанням, приносить радість і здоров'я. Так вважають і ті, хто прийшов недільного дня на центральний стадіон імені Миколи Шишки в Олександрівці на свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту. Ветерани спорту і юні спортсмени, вболівальники і просто глядачі стали учасниками прекрасного дійства під назвою спортивне свято, яке розпочалося з урочистого параду та підняття Державного Прапора під звуки Державного Гімну.
    З вітальним словом до всіх присутніх на стадіоні звернувся голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв. Він побажав любителям спорту, професійним спортсменам здоров'я, нових спортивних досягнень і звернув особливу увагу всіх присутніх на центральний стадіон, де завершено першу чергу реконструкції.
    Вболівальники, спортсмени, гості, глядачі це не лише побачили, а відчули, бо розмістилися на зручних глядацьких трибунах на яких встановлено пластикові стільці в чудовому нашому національному поєднанні синьо-жовтого кольору.
    Голова адміністрації сказав, що реконструкція стадіону здійснюється за кошти районного бюджету та допомоги підприємств, установ та організацій і висловив особливу вдячність керівникам філії „Олександрівський райавтодор” В.Стьожці, ДП „Олександрівський лісгосп” О. Синявському, Олександрівського ЛВУМГ Р. Марієнку, ТДВ „Фундукліївське ХПП” В. Зеленьку, Олександрівського РЕМ С. Давидову, Олександрівського УЕГГ О. Матвієнку, ВАТ „2-ге імені Петровського” Віталію Лозовому, начальнику відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Ю. Яровому і додав, що роботи на стадіоні будуть продовжені і в наступному році. Буде оновлено бігові доріжки, ігрові майданчики, стадіон стане справжньою спортивною ареною, на якій будуть проводитися не лише районні, а й обласні змагання. А ще голова РДА додав, що в цьому році за кошти обласного бюджету у сумі 700 тисяч гривень буде повністю завершено реконструкцію великого спортивного залу в центрі Олександрівки. Це буде сучасний комплекс з усіма необхідними атрибутами.
    Свято на стадіоні продовжилося чудовою концертною програмою підготовленою митцями районного Будинку культури та вихованцями РЦДЮТ.
    Після цього розпочалися масові спортивні поєдинки. Ветерани спорту грали у футбол та волейбол. У цих видах спорту змагалися і юні спортсмени.
    А ще були теніс, шахи, перетягування канату. „Гралися” гирями члени спортивної секції тренера М. Марфули. Завершилося свято великим футболом команд з Олександрівки та Новомиргорода. Наші футболісти додали ще гарного настрою, вони перемогли суперників з рахунком 1:0.
    У рамках святкування Дня фізичної культури і спорту у бірківському лісі відбувся чемпіонат області з легкоатлетичного кросу серед школярів. Змагалися юні бігуни з трьох спортивних шкіл міста Кіровограда, а також Гайворона, Малої Виски, Новомиргорода та Олександрівки. Відзначилися наші спортсмени – колишня учениця Олександрівської школи №2,а нині вихованка республіканського вищого училища фізичної культури і спорту, чемпіонка України 2010 року з бігу на 60 м з бар'єрами та 400 м. Таня Мельник. Хороші результати показали також Анатолій Бондаренко з Голикового та Діана Гура з Вищих Верещак.
    Спортивне свято вдалося, а радість перемог на ньому разом з спортсменами святкували та вручили нагороди спортсменам керівники району – голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 922 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024