Четвер, 28.03.2024, 11:54
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Грудень » 30 » ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КІРОВОГРАДЩИНИ! ДОРОГІ ДРУЗІ!
11:08
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ КІРОВОГРАДЩИНИ! ДОРОГІ ДРУЗІ!

Щиро вітаємо усіх вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Свята, що наближаються - не лише довгоочікувані для кожного із нас, це та казкова пора, коли усі чекають на здійснення бажань. Але це також час підведення підсумків прожитого року і планів на майбутнє.

2011 рік для Кіровоградщини багато в чому був по-справжньому успішним, можна навіть без перебільшення стверджувати - знаковим. У нас іще досить нездоланих проблем, але нам є чим і пишатися.

Аграрії Кіровоградщини зібрали рекордний врожай зернових за усі роки незалежності. А на культурній ниві - вся Україна знає, де розташовано не лише її географічний центр, а ще й танцювальну столицю.

Є й інші успіхи, менш помітні для широкого загалу, але такі необхідні для невеликого села або селища області – відремонтований ФАП або Будинок культури, освітлена вулиця чи відновлена дорога – це все складові нашої програми розвитку області "Центральний регіон - 2015". І попри усі скептичні заяви і критику, програма діє – ще за місяць до Нового року спільними зусиллями як влади, так і громади і місцевого соціально відповідального бізнесу нам вдалося втілити в життя більше тисячі проектів цієї програми. І зрозуміло, це лише початок – робота триває, сама програма доповнюється вимогами часу, вашими вимогами, шановні жителі області.

Важливим для нас є здобуте право будувати сучасний екологічний завод з виготовлення ядерного палива на території області.

Нам вдалося реалізувати чимало із запланованого, ми заклали міцний фундамент для подальшого прогресивного розвитку області, адже наша мета – Кіровоградщина – серед кращих регіонів держави.

Ми вдячні усім, хто наполегливо трудиться у полі, у заводських цехах, у школах і лікарнях, хто здобуває славу Кіровоградщині у мистецтві, спорті, науці. Ми низько вклоняємося нашим шановним ветеранам і маємо великі сподівання на юне покоління, на енергійних і обдарованих молодих людей, адже разом усіх нас об’єднує велика любов до рідної землі.

Попереду Новий, 2012 рік – час не менших сподівань і планів, ще більш активної і напруженої праці. І щоб сповна виконати головні завдання нашого Президента: створення нових робочих місць, залучення інвестицій, ефективне впровадження реформ - ми не зупинимо жодного важливого регіонального проекту як у сфері економіки, так і у соціальній сфері.

Тож нехай не полишає нас віра у власні сили, аби вдалося реалізувати усе намічене й задумане.

Щиро бажаємо вам веселих Новорічних і Різдвяних свят. Нехай новий рік буде успішним, сповненим приємними враженнями і добрими новинами. Зичимо здоров'я, любові, натхнення, добробуту, сімейного затишку вам і вашим рідним.

 

З повагою


Голова
обласної державної адміністрації 
Сергій ЛАРІН
Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

 

Переглядів: 601 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024