П`ятниця, 19.04.2024, 12:36
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 5 » ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРА ЧОРНОІВАНЕНКА ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
09:16
ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРА ЧОРНОІВАНЕНКА ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановні працівники органів місцевого самоврядування області!

Щиро вітаю вас із нашим спільним святом – Днем місцевого самоврядування!

Цей день воістину стає народним святом, бо місцеве самоврядування сьогодні - найближча до людей та їхніх турбот владна самоор­ганізація.

Вона є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Саме органам місцевого самоврядування уготована висока честь і відповідальна місія об'єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити Кіровоградщину і всю Україну щасливими і багатими.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування та децентралізації влади. За такими змінами - майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучати­ся до участі в управлінні регіональними і державними справами.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну та самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність і відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого регіону і держави в цілому.

Від щирого серця бажаю землякам - усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси - миру, міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань.

З повагою


Голова обласної ради                                      Олександр Чорноіваненко

 

Переглядів: 789 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024