Четвер, 18.04.2024, 09:10
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 12 » ПРИВІТАЛИ ТИХ, ХТО СЛУЖИТЬ ГРОМАДІ
12:41
ПРИВІТАЛИ ТИХ, ХТО СЛУЖИТЬ ГРОМАДІ

7 грудня у залі районної ради відбулися урочисті збори з нагоди Дня місцевого самоврядування. Участь у них взяли голова районної ради Василь Скляренко та його заступник Олександр Невмержицький, перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Борота,  керівники сільських та селищних громад району, депутати районної ради та депутати обласної ради Володимир Стьожка, Петро Петрушевський і Володимир Зубаха.

З привітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Василь Скляренко. Зокрема, у своєму виступі він зупинився на досягненнях місцевого самоврядування, зазначивши, що з кожним роком місцеві громади, долаючи труднощі, стають дедалі впливовішим елементом системи влади у нашій державі.

Василь Іванович наголосив, що районна рада нинішнього скликання прийняла 22 цільові програми, базовою для яких була і залишається програма „Центральний регіон-2015”. Подібні програми для своїх територій затвердили і всі сільські та селищні ради. І успішно працюють над їх реалізацією.

Голова районної ради подякував всім присутнім за активну співпрацю, зокрема, депутатам обласної ради Володимиру Стьожці, Володимиру Зубасі та Петру Петрушевському, депутатам районної ради Володимиру Савченку, Василю Зеленьку, Григорію Снісаренку, Олександру Синявському, Володимиру Тімановському, Валерію Дєдову, Олександру Джемелінському, Сергію Брайку, Сергію Бірцю, Ларисі Нечепоренко, Федору Шаповалу, Валентині Даниленко, Ігорю Рустамяну та тим, хто кращі роки свого життя віддав самоврядній ніні і зараз перебуває на заслуженому відпочинку – Петру Корнєєву, Олені Ладяєвій, Владиславу Пойченку, Пилипу Стеблині, Станіславу Степанову, Анатолію Чумаку, Марії Грищенко, Олексію Коваленку, Михайлу Брайку, Олені Бульбіній, Василю Жалдаку, надії Лозовій та багатьом іншим.

Привітала присутніх з професійним святом і перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Борота.

Вона та Василь Скляренко вручили також нагороди. Варто зазначити, що напередодні, 6 грудня, в обласній раді Цвітненському сільському голові Віктору Ліхненку була вручена Почесна грамота обласної ради та обласної державної адміністрації.

А в Олександрівці  за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю та активну громадську позицію Грамоту обласної ради одержав Родниківський сільський голова Олександр Назаренко,


Подяку обласної ради – Голиківський сільський голова Володимир Смалиус, Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради – Ясинівський сільський голова Людмила Верболоз, спеціаліст землевпорядної служби Родниківської сільської ради Лариса Ковальчук, секретар Михайлівської сільської ради Любов Мостова, Веселівський сільський голова Іван Назолін,

спеціаліст з питань землекористування Розумівської сільської ради Галина Христинко.





З привітальним словом до присутніх звернулася і голова райкому профспілки працівників державних установ Олександра Геращенко. Вона та голова профспілкового комітету працівників райдержадміністрації та районної ради Сергій Дудник за плідну роботу та  з нагоди свята вручили голові районної ради Василю Скляренку, його заступнику Олександру Невмержицькому, секретарю Красносілківської сільської ради вікторії Богатир  та іншим грамоти і подарунки.


Привітали присутніх і члени районного парламенту дітей. У них зараз основне завдання – навчання у школі, але й у ці дня вони прагнуть нових змін на користь рідного краю, на благо земляків, зазначили учні.


А учасники художньої самодіяльності району адресували присутнім пісні та музичні твори.

Після закінчення урочистостей всі присутні сфотографувалися на згадку.





















Переглядів: 912 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024