Вівторок, 19.03.2024, 11:53
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Липень » 25 » ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ
13:22
ПРАЦЮВАЛИ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

21 та 25 липня відбулися засідання спільних постійних комісій районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою та  з  питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва під головуванням голів постійних комісій Миколи Лапчика та Олександра Пісного та з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності,  соціально-економічного розвитку територій, благоустрою та житлово-комунального господарства, та з питань  охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім’ї та соціального захисту населення під головуванням голи постійної комісії Івана Корнути.

В роботі засідання взяли участь голова районної ради Григорій Гончаренко,  голова районної державної адміністрації Ольга Борота, керівники відділів та управлінь райдержадміністрації та відповідальні працівники районної ради.

Під час засідання депутати розглянули та внесли на розгляд чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання наступні питання:

Про внесення змін та доповнень до районної комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції і членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО  та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2020 роки.

Про внесення змін до  районної Програми оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків на 2014 – 2017 роки.

Про внесення змін до районної програми «Місцеві стимули» для медичних працівників на 2016-2020 роки.

Про внесення змін до районної програми цивільного захисту Олександрівського  району на 2016-2020 роки.

Про внесення змін до рішення районної ради від  22 грудня 2016 року №147 «Про районний бюджет на 2017 рік».

Про звіт голови постійної комісії про роботу постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім’ї та соціального захисту населення.

Про хід виконання районної програми будівництва (придбання) доступного житла в Олександрівському районі на 2010-2017 роки.

Про затвердження Програми енергоефективності Олександрівського  району на 2017-2020 роки (в частині отримання населенням «теплих» кредитів).

Про програму підтримки місцевих органів виконавчої влади з питань реалізації ними делегованих і владних повноважень в Олександрівському районі Кіровоградській області на  2017-2020 роки.

Про надання дозволу на передачу у користування мотопомпи.

Про надання дозволу на передачу цілісного майнового комплексу  за адресою: смт Олександрівка, вул. Незалежності України, 82.

Про затвердження переліку підприємств, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл і селищ Олександрівського району.

Про надання дозволу на продовження договору оренди між районним будинком культури та Олександрівською районною державною адміністрацією, для розміщення служби у справах дітей райдержадміністрації.

Про встановлення базової орендної ставки для товариства з обмеженою відповідальністю  «Швейне виробництво «Мрія Є».

Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ району.

Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, наданої в оренду гр. Лавріненку Р.В. для рибогосподарських потреб на території Єлизаветградківської селищної ради.

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду  гр. Григіру С.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Підлісненської сільської ради.

Переглядів: 358 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024