Субота, 20.04.2024, 05:07
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 27 » ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ
16:10
ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

25, 26 та 27 листопада за участі голів районної ради, районної державної адміністрації Василя Скляренка та Валерія Авксентьєва  відбулися спільні засідання постійних комісій районної ради з питань соціально-економічного розвитку територій, благоустрою та житлово-комунального господарства, з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою, з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів, з питань промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва, з питань бюджету, фінансів, власності та інвестиційної діяльності, з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім’ї та соціального захисту населення під головуванням голів комісій Шаповала Ф.О., Зеленька В.П., Савченка В.В., Нечепоренко Л.Ф. та заступників голів комісій  Степанова С.М. та Тімановського В.М.

Особливу увагу депутати приділили звіту голови районної ради Скляренка В.І. за період з листопада 2012 року по листопад 2013 року, погодили зміни до проекту рішення про внесення змін до рішення районної ради  від 21 грудня 2012 року №  185  "Про районний бюджет на 2013 рік” та заслухали начальника фінансового управління районної державної адміністрації Валентину Шияту зі звітом про виконання районного бюджету за 9 місяців  2013 року.

В ході засідань комісій жваву дискусію спричинив розгляд інформації начальника Олександрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олега Щербини про роботу відділу за 9 місяців 2013 року, в частині забезпечення матеріально-технічними засобами районного відділу внутрішніх справ. А також розглядалось питання про забезпечення житлом дільничних  інспекторів міліції на території району.

Розглянуто та вирішено підтримати районну цільову програму розвитку дошкільної освіти на 2014 - 2017 роки яка передбачає  забезпечення реалізації права кожної  дитини на доступність і безоплатність дошкільної освіти, повноцінний фізичний, інтелектуальний, моральний, естетичний і соціальний її розвиток, формування передумов навчальної діяльності.

Начальник відділення ДАІ МГБ Олександрівського РВ УМВС України в Кіроовградській області Олександр Панов проінформував присутніх про необхідність прийняття районної комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху в Олександрівському районні на 2013 - 2016 роки. Дана програма дає можливість створення умов для підвищення ефективності, якості та безпеки перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом, підвищення безпеки руху, зниження аварійності на вулично-дорожній мережі району, зниження рівня дорожньо-транспортного травматизму, створення умов, що сприяють забезпеченню комфортного та безпечного руху транспортних засобів і пішоходів, задоволення потреби населення у перевезеннях, зниження рівня екологічного навантаження автомобільного транспорту на навколишнє середовище та розвиток транспортних коридорів, облаштування придорожнього сервісу, приведення стану автомобільних доріг до міжнародних стандартів, ремонт та утримання у належному стані вулиць і доріг, функціонування яких є пріоритетним для екстреної медичної допомоги.

Члени постійних комісій заслухали інформацію начальника відділу освіти районної державної адміністрації Федіра Шаповала  про хід виконання районної цільової програми «Шкільна парта» на  2011-2015 роки. Районна програма спрямована на створення необхідної матеріально-технічної бази у загальноосвітніх навчальних закладах, для розв’язання якої необхідна координація зусиль усіх місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Серед розглянутих, детально вивчалося та обговорювалися питання про затвердження в новій редакції «Зведених показників орієнтовної вартості заходів Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища у Олександрівському районі на 2011 – 2015  роки», затвердження нормативної грошової оцінки земельних ділянок наданих в оренду гр. Бондаренку Валентину Івановичу для ведення фермерського господарства на території Підлісненської сільської, внесення змін до Типового договору оренди  майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ Олександрівського району затвердженого рішенням районної ради від 28 березня 2008 року №195 та внесення змін до Положення про стипендії Олександрівського району для спортсменів-переможців та призерів чемпіонатів України та складу районної комісії з відбору претендентів на призначення стипендій Олександрівського району для спортсменів - переможців та призерів чемпіонатів України .

З кадрових питань обговорено та погоджено проект рішення про звільнення директора Олександрівського районного комунального агролісогосподарського підприємства Забави О.Г.

Переглядів: 589 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024