Четвер, 28.03.2024, 13:26
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 12 » ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ
13:47
ПРАЦЮЮТЬ ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ

Сьогодні, 12 січня відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою та з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва.

В засіданні комісій взяли участь голова районної ради Григорій Гончаренко, заступник голови районної ради Сергій Перевезій, голова районної державної адміністрації Ольга Борота, керівники відділів та управлінь районної державної адміністрації та відповідальні працівники районної ради. Запрошенні, представники охорони здоров’я та Олександрівського районного відділу Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області.

На засіданні обрали заступника голови (Сокола С.М.) та секретаря (Бакаляра С.В.) постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва.

Депутати розглянули та запропонували внести на розгляд сесії проект рішення про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік в якому пропонується збільшити порівняно із затвердженими показниками дохідну та видаткову частину районного бюджету загалом на 22932,6 тис.грн., у тому числі:

збільшується обсяг субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання програм соціального захисту населення (пільги, субсидії, допомоги), які передаються на рівень районів – на 25748,7 тис.грн. при цьому в державному бюджеті на 2016 рік.

Завідувач сектору запобігання і виявленню корупції, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Найко проінформував присутніх про доцільність затвердження районної програми  цивільного захисту Олександрівського району на 2016-2020 роки.

Головною метою якої є захист населення і територій району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, послідовне зниження ризику їх виникнення, підвищення рівня безпеки населення і захищеності територій від наслідків таких ситуацій, забезпечення захисту населення, навколишнього природного середовища і небезпечних об’єктів, об’єктів підвищеної небезпеки, об’єктів з масовим перебуванням людей та населених пунктів від пожеж, підвищення рівня протипожежного захисту та створення сприятливих умов для реалізації державної політики у сфері цивільного захисту.

Погодили зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування в Олександрівському районі на 2013-2015 роки а саме: продовжили термін дії програми до 2018 року та розглянули інші питання.

Переглядів: 521 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024