Субота, 20.04.2024, 01:17
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 22 » ПОКИ НА СХОДІ УКРАЇНИ ТРИВАЄ ВІЙНА
09:24
ПОКИ НА СХОДІ УКРАЇНИ ТРИВАЄ ВІЙНА

   Розширена нарада за участі голови районної ради Миколи Марфули, сільських та селищних голів, керівників сільгоспформувань різних форм власності, підприємств, установ, організацій відбулася у районній державній адміністрації з питань суспільної ситуації в державі. Відкриваючи нараду, голова районної державної адміністрації Сергій Шпирка, наголосив, що сьогодні Україна переживає нелегкі часи, позначені військовими подіями на сході країни. Боротьба з терористами та сепаратистами, які терзають Донецьку та Луганську області, позначається на життєдіяльності всієї країни, на людських долях. Адже за єдність України ведуть смертельну боротьбу наші військові. І їм потрібна наша допомога і моральна, і матеріальна.

   Саме про це на нараді говорили бійці-добровольці окремого підрозділу територіальної оборони, які щойно повернулися із зони проведення антитерористичної операції. Вони розповіли про своїх бойових товаришів, про гідне виконання військового обов’язку по захисту територіальної цілісності України. На жаль, у цій нелегкій боротьбі є жертви. Днями загинули у зоні бойових дій вісім уродженців Кіровоградщини. Дуже тяжко поранений наш земляк з Підлісного Юрій Савельєв, який зараз перебуває на лікуванні в одному з медичних закладів Києва. Хлопці надіються на допомогу олександрівців. Сьогодні військовим вкрай необхідна вода і хороше взуття. Крім того є потреба у предметах особистої гігієни, натільному одязі, шкарпетках, інших предметах побуту військових, а також необхідні продукти харчування.

  Тож нещодавно відправивши гуманітарний вантаж та бронежилети в зону АТО, у районі знову готуються до поїздки в зону бойових дій з таким же вантажем. А зібрати його ми мусимо всі гуртом.

   А в разі необхідності уряд планує перевести економіку країни на роботу в умовах мобілізації. Про це йшлося і на районній нараді. Інформацію надав з приводу цього завідувач сектору запобігання і виявлення корупції та режимно-секретної роботи РДА О.Воропай.

   З інформацією про оперативну ситуацію на території району виступив начальник РВ УМВС України в області С.Козяр.

   Оперуповноважений Знам’янського відділу СБУ М.Лопата звернувся до учасників наради з питання попередження терористичних актів у районі, необхідності доведення до населення важливості бути уважними і пильними до невідомих людей, які можуть з’являтися в селах, звертати увагу на невідомі предмети, а побачивши такі, негайно звертатися до служби безпеки за телефонами (0522)7-41-87, 6-21-07 у Знам’янці.       Оперуповноважений надав інструкції і пам’ятки щодо першочергових дій у разі виявлення або застосування вибухових пристроїв та порядок дії посадових осіб у разі отримання інформації про загрозу вчинення терористичного акту.




 




 

Переглядів: 516 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024