П`ятниця, 19.04.2024, 08:44
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 11 » ОЛЕКСАНДРІВСЬКІ ЦУКРОВАРИ РОЗПОЧАЛИ НОВИЙ СЕЗОН
11:24
ОЛЕКСАНДРІВСЬКІ ЦУКРОВАРИ РОЗПОЧАЛИ НОВИЙ СЕЗОН
     10 вересня в Олександрівці відбулася можна сказати неординарна подія: відкриття призаводського бурякопункту. На урочисту мить зібралися працівники кагатного поля, керівництво заводу, розділити радісну подію прийшли голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко. З вітальним словом до усіх присутніх звернувся генеральний директор ПАТ "2-й ім. Петровського цукровий завод" Микола Обідін. Він подякував усім, хто доклав зусиль, щоб підприємство відновило роботу, бо для Олександрівки це вкрай важливо. Тепер багатьом олександрівцям та й жителям прилеглих до району сіл не доведеться шукати роботу, можливо й за межами району, вони працевлаштовані на заводі. Це важливий момент, підкреслив генеральний директор. Наповнюватиметься і районний  бюджет.
    - Те, про що ми так мріяли і в чому не сумнівалися ні на мить, здійснилося – завод розпочинає новий сезон, - з радістю повідомив Микола Обідін.
    Привітав заводчан з урочистою подією відкриття бурякопункту і голова Олександрівської райдержадміністрації Валерій Авксентьєв. Він подякував заводчанам за успішну роботу з підготовки підприємства до сезону заготівлі і переробки сировини, висловив велику вдячність також голові Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергію Ларіну.
    - Саме завдяки його наполегливості і турботі цукровий завод в Олександрівці відновлює роботу, - сказав голова райдержадміністрації і побажав працівникам заводу і його керівництву вдалого старту і успішної роботи.
    За українським звичаєм хорошу справу завжди освячує священик. Олександрівський цукровий завод у добру трудову путь благословив і освятив бурякопункт настоятель Свято-Успенської церкви, митрофорний протоієрей Володимир.
    Першими буряки привезли в Олександрівку партнери заводчан з Новоукраїнського району з приватної агрофірми "Ганнівська". Директора підприємства Володимира Стрижньова заводчани урочисто зустріли  хлібом-сіллю, вручили квіти і водію його підприємства Сергію Луговському, який першим поставив свій великовантажний автомобіль з причепом на вагову. 60 тонн зафіксували ваги, за ним ще 60 тонн вивантажив на бурякопункт колега Сергія з цього ж підприємства.
    Вслід за ПАФ "Ганнівська" до заводського бурякопункту під'їхали дві машини з буряками з ТОВ "Рассвет" теж з Новоукраїнського району, де директором відомий господарник, добрий партнер нашого цукрового заводу Микола Макадзеба.
    Крім господарств з Новоукраїнського району сировину на наш завод доставлятимуть також з Кіровоградського району.  І, звичайно ж, наші господарства – ТОВ "АФ Ясинівська", ТДВ "Цибулівське ХПП", ТОВ "Агростар", ЗАТ ТД "Елітне насіння" розповів головний агроном , начальник сировинного відділу Олександр Безпечний. Планується, що бурякопункт прийме до 250 тисяч тонн цукрових буряків. Пуск заводу заплановано на 15 вересня.
Переглядів: 1157 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024