П`ятниця, 29.03.2024, 13:58
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 27 » ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ЗУСТРІЧАЛА УЧАСНИКІВ ВСЕСВІТНЬОГО БІГУ МИРУ ЗАРАДИ ГАРМОНІЇ
07:41
ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ЗУСТРІЧАЛА УЧАСНИКІВ ВСЕСВІТНЬОГО БІГУ МИРУ ЗАРАДИ ГАРМОНІЇ

23 червня Олександрівщина зустрічала учасників Всесвітнього бігу миру заради гармонії. На кордоні Кіровоградського та Олександрівського району гостей зустрічали голова райдержадміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко та начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Юрій Яровий.

Всесвітній біг миру заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі.

Естафета – не комерційний проект, він не проводиться на підтримку якоїсь політичної сили. Його учасники лише пропонують добру волю людям в усьому світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.

Всесвітній біг миру заради гармонії проводиться у понад 155 країнах світу протягом останніх 30 років.

Всесвітній біг миру заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність. Особлива увага приділяється залученню дітей, юнацтва і молоді до активних занять фізичною культурою і спортом. Організатори естафети в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.

18 червня бігуни української команди стартували в Запоріжжі. Команда буде рухатися теренами Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської і Сумської областей України. Фінішують українці 28 червня в Сумах на День Конституції. Планується подолати близько 900 км, тривалість пробігу становитиме 11 днів.

В Україні Всесвітній біг миру заради гармонії проводиться з 1991 року. За цей час його учасники подолали понад 52 000 км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримали близько 450 000 наших співвітчизників.

В Україні підтримка "Всесвітнього бігу миру заради гармонії” з боку влади стала доброю традицією: цього року, як і в попередні роки, естафета відбувається за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту і мережі центрів фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх”.

Учасники Всесвітнього бігу миру заради гармонії пробігли Олександрівщиною з села Підлісного до дитячого оздоровчого табору "Жовтень”, де їх гостинно зустріли юні відпочивальники. Разом з дітьми гості співали пісень, проводили цікаві флешмоби, а також подарували мешканцям табору сувеніри "Всесвітнього бігу миру заради гармонії”.

Зранку 24 червня учасники Всесвітнього бігу миру заради гармонії, подякувавши за гостинність олександрівцям, попрямували дорогами Черкащини.



Переглядів: 351 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024