П`ятниця, 26.04.2024, 18:45
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 26 » ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ
07:53
ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

24 серпня, у День Незалежності України, в Олександрівці пройшла традиційна хода вишиванок.

Другий рік поспіль у це державне свято під звуки українських мелодій олександрівці в урочистій обстановці пройшли центральною вулицею. Участь у цій ході взяли демобілізовані воїни АТО, представники влади, установ, організацій та підприємств. Приємно відзначити, що у колоні йшли цілими родинами – дорослі і діти. Навіть були немовлята у вишитих сорочечках.

Урочистості з нагоди Дня Незалежності відбулися на центральній площі. З святом земляків привітали голови районної державної адміністрації Ольга Борота та районної ради Микола Марфула, волонтер Олена Чепіга. Вони вручили й обласні та районні нагороди кращим трудівникам. Зокрема, обласними грамотами відзначені Красносільський та Бірківський сільські голови Ольга Федорова та Олександр Поліщук, тракторист ТДВ „Фундукліївське ХПП” Віталій Чернявський, секретар Михайлівської сільської ради Любов Мостова, начальник управління агропромислового розвитку РДА Віталій Скрипник, провідний бухгалтер ЛВУМГ Людмила Супрун, начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради Людмила Зачепа.

Та на урочистостях особлива, почесна, увага була приділена військовим – нашим захисникам. З теплотою і великою вдячністю говорили про них керівники влади. І разом з тимчасово виконуючим обов’язки військового комісара Олександрівського району вручили їм медаль „Учасник АТО”. Цих нагород удостоїлися солдат Вадим Сукач, старші солдати Віталій Стрілецький, Роман Зілінський, Володимир Пасіка, Ігор Загинайко, Костянтин Щербина, сержанти Олексій Бук, Віктор Цегальник, Василь Шрамко, старші сержанти Андрій Мережаний, Вадим Пересунько, Борис Михайлов. Відзначено було також медсестру Світлану Головченко, яка, беручи участь в АТО, врятувала не одне життя пораненим українським бійцям.

Святковий концерт олександрівцям підготували працівники районного відділу культури, сільських будинків культури та вихованці районного центру дитячої і юнацької творчості.

Переглядів: 460 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024