Вівторок, 23.04.2024, 09:08
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 26 » ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ВІДСВЯТКУВАЛА 25-ТУ РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
07:40
ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ВІДСВЯТКУВАЛА 25-ТУ РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
24 серпня Україна відзначала 25-ту річницю своєї Незалежності. З нагоди цього визначного ювілею в Олександрівці на центральній площі пройшли урочистості та святковий концерт.

На відміну від попередніх двох років, традиційної ходи вишиванок не було, цього року це було більш родинне свято. Однак приємно відзначити те, що багато жителів Олександрівщини все ж одягнули національні костюми. У вишиванках були навіть маленькі дітки.

Зі словами привітань з нагоди Дня Незалежності до всіх присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко та помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко.

Також вони вручили нагороди та відзнаки кращим та найактивнішим трудівникам району. Зокрема грамотами нагороджені сестра медична дільничного лікаря-терапевта Олександрівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Людмила Бондаренко, акушерка поліклінічного відділення центральної районної лікарні Людмила Вітер, керівник Центру надання допомоги учасникам АТО Валентина Гирич, головний бухгалтер закладів освіти відділу освіти райдержадміністрації Лариса Гончаренко, водій автотранспортних засобів Олександрівського лісництва ДП «Олександрівський лісгосп» Сергій Кузик, головний інженер ФГ «Стожари» Микола Мельник, водій Олександрівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Анатолій Мельник, голова ФГ «Стожари» Олександр Пісний, завідувач терапевтичного відділення центральної районної лікарні Лідія Синьоок, методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Марія Тищенко, волонтер Олена Чипіга та сестра медична хірургічного відділення центральної районної лікарні Любов Шишка. Також нагороди від народного депутата Олеся Довгого отримали голова райкому профспілки працівників державних установ та голова селищної організації ветеранів України Олександра Геращенко та учасник АТО Сергій Фабрика.

А далі всіх розважали музичними номерами працівники районного відділу культури, сільських будинків культури та вихованці районного центру дитячої та юнацької творчості. А після закінчення концерту свої таланти змогли показати родини Олександрівщини. У святі родинної творчості взяли участь родина Галушків із Підлісного, родина Зайців з Олександрівки, сім’я Кумариці із Голикового, колектив «Зелений бір» із Бірок, сімейний дует Мовчанів із Нижчих Верещак, сімейний ансамбль «Алєксєєнко» з Михайлівки, ансамблі «Любавушка» із Любомирки та «Свашки» із Ставидел. Всі учасники відзначені нагородами за участь та з нагоди Дня Незалежності.

На завершення свята – смакували варениками. У конкурсі «Вареники-хваленики» взяли участь районна бібліотека, будинок культури, музична школа, та громади району – Любомирківська, Бірківська, Веселівська, Ставидлянська, Голиківська та Новоосотянська. На думку журіяяяяяя. найкращиы кухары в Любомирці. За що вони і отримали призи від народного депутата Олеся Довгого.

Святкувала Олександрівка до самого вечора. Для прихильників рок-музики грали рок-гурти з Кіровограда, Смілої та селища Єлизаветградки.





Переглядів: 415 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024