П`ятниця, 26.04.2024, 23:31
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Травень » 14 » ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ДІЛИЛАСЯ ДОСВІДОМ ПРОВЕДЕННЯ ОСВІТНЬОЇ РЕФОРМИ
08:15
ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ДІЛИЛАСЯ ДОСВІДОМ ПРОВЕДЕННЯ ОСВІТНЬОЇ РЕФОРМИ

 район був одним із кращих серед регіонів Кіровоградщини, де успішно почала реалізовуватись освітянська реформа, зокрема у напрямку створення навчально-виховних об’єднань та опорних шкіл.



13 травня з метою ознайомлення з досвідом реформування освітянської галузі Олександрівщини  до району завітали посадовці Бобринецького району – голова Бобринецької райдержадміністрації Андрій Жила, заступник голови Бобринецької райдержадміністрації Людмила Салоїд,  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької райдержадміністрації Олексій Різун,  депутат Бобринецької районної ради, голова бюджетної комісії Юрій Крутько, Златопільский сільський голова Віктор Поліщук, директор Златопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Оксана Паладій.

 Про активну підтримку освітян району,  зокрема про те, як спрямовуються на галузь освіти кошти з державного та місцевих бюджетів, про приклади успішної реалізації освітянської реформи гостям розповіли голова райдержадміністрації Андрій Лапа, голова районної ради Григорій Гончаренко та заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей.

А безпосередньо ознайомитися із змінами навчально-виховного процесу в результаті проведення в районі освітньої реформи, діяльністю навчально-виховних об’єднань, опорних шкіл та філій гостей запросили відвідати школи району.

З діяльністю опорної школи КЗ "Олександрівське НВО №1” гостей з Бобринеччини знайомила керівник закладу Людмила Литвин. Зокрема, гості побачили хід робіт з капітального ремонту приміщення та покрівлі школи, ознайомилися з діяльністю закладу у форматі  "Нового освітнього простору” та напрямку інклюзивного навчання.

Посадовці оглянули навчальні кабінети, ресурсну кімнату,  спортивний зал та харчоблок школи, ознайомилися з реалізацією концепції "Нова українська школа” та матеріально-технічним забезпеченням закладу.

З особливостями роботи опорної школи у сільській місцевості гостей знайомив директор КЗ "Михайлівське НВО” Сергій Бірець. Зокрема, розглядалося питання тісної співпраці з місцевим бізнесом у напрямку підтримки закладу. А директор Єлизаветградківської філії КЗ "Михайлівське НВО” Олена Ніколайченко ознайомила гостей з Бобринеччини з особливостями навчального процесу у філії навчально-виховного об’єднання.

Під час відвідування навчальних закладів району посадовці Бобринецького району мали змогу побачити, як раціональне й ефективне використання бюджетних коштів спрямовується на покращення надання освітніх послуг, зміцнення навчально-матеріальної бази закладів освіти та створює необхідні умови для забезпечення якісної освіти. 



Переглядів: 1136 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024