Субота, 20.04.2024, 07:42
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Грудень » 16 » ОЛЕКСАНДР ЄДІН: НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ПОВИНЕН ЛОБІЮВАТИ ІНТЕРЕСИ СВОЇХ ВИБОРЦІВ
23:56
ОЛЕКСАНДР ЄДІН: НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ПОВИНЕН ЛОБІЮВАТИ ІНТЕРЕСИ СВОЇХ ВИБОРЦІВ

    У нашому районі з робочою поїздкою перебуває народний депутат України О.Й.Єдін. Олександр Йосипович обраний у Верховну Раду України за партійними списками Партії регіонів. Партійні списки не передбачають діяльність народного депутата в якомусь окремому окрузі, та обранці, аби бути ближче до людей й ефективніше поєднувати свою законодавчу діяльність з інтересами виборців, закріплені за певними округами. О.Й.Єдін обрав собі 103 округ Кіровоградської області, куди входять п’ять районів: Новомиргородський, Знам’янський, Онуфріївський, Світловодський, наш Олександрівський та міста Знам’янка, Світловодськ. Чому саме Кіровоградщину обрав, Олександр Єдін пояснює просто – тут він працює давно; свого часу обирався на Кіровоградщині депутатом-мажоритарником і не один раз. Тож давно знає проблеми регіону. У Верховній Раді України працює вже 14 років і роботу в окрузі безпосередньо з виборцями вважає пріоритетною. Бо знаючи проблеми людей, легше писати закони, визначати основні напрямки діяльності найвищого законодавчого органу держави.

У перший день перебування в районі 15 грудня Олександр Єдін взяв участь в роботі ХІІ сесії районного парламенту дітей. Виступаючи перед юними парламентаріями, він високо оцінив діяльність цієї самоврядної дитячої організації в нашому районі, наголосив, що саме тут молодь набуває позитивного громадянського досвіду. Розмову з шкільною молоддю депутат вів на рівних, як з дорослими. У запитаннях та відповідях обговорено проблеми вибору професій, майбутнього працевлаштування молодих фахівців.

         Цього ж дня Олександр Єдін  зустрівся з колективами філії "Олександрівський райавтодор", ПАТ "2-й ім. Петровського цукровий завод", ДП "Олександрівське лісове господарство". Під час спілкування йшла предметна розмова про проблеми і перспективи розвитку дорожньої галузі, виробництва цукру, лісогосподарської діяльності. Водночас народний депутат окреслив коло своєї діяльності в районі. А найбільш нагальні проблеми нашого регіону він добре знає. Звідки? З листів, які надійшли як відповідь депутату на його листи, адресовані виборцям округу. Олександр Єдін сказав, що найбільше листів -відповідей на своє відкрите звернення він одержав саме з Олександрівського району. І має намір найближчим часом відвідати всі села та скласти своєрідні паспорти територій, аби конкретно вирішувати проблеми населених пунктів.

         На сьогодні народний  депутат окреслює першочергові завдання в нашому районі: це будівництво доріг, в тому числі й об’їзної навколо Олександрівки, зведення нового дитсадка, житла для лікарів та вирішення питання кадрового забезпечення фахівцями- медиками Олександрівської ЦРЛ, необхідність будівництва підприємства з переробки твердих побутових відходів та інші. У контексті вирішення цих першочергових завдань О.Й.Єдін високо оцінює широкомасштабну обласну програму "Центральний регіон - 2015", у якій закладено ці проекти, і депутат обіцяє свою підтримку у їх реалізації.

     У ході зустрічей з виборцями О.Й.Єдін торкнувся питань євроінтеграції України, болючого питання ціни на газ, формування Державного бюджету на 2012 рік, справедливості соціальних виплат та пільг; наголосив на необхідності державної підтримки цукропереробної галузі, вирішення важливих питань лісового господарства та інше.

        Олександр Єдін позитивно оцінює прийняття нового виборчого закону, за яким 50% народних обранців будуть обрані у мажоритарних округах, що дасть змогу депутатам працювати безпосередньо в окрузі, краще знати проблеми виборців, бачити перспективу регіонів та на законодавчому рівні вирішувати важливі проблеми територій. А для цього, переконаний депутат, потрібна стабільність у державі, політична виваженість, командний принцип роботи.

          У поїздці по району народного депутата супроводжували голова районної ради Василь Скляренко та депутат обласної ради Володимир Стьожка.   


 



Переглядів: 1101 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024