Субота, 20.04.2024, 15:44
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 17 » ЛИШ ПАМ'ЯТЬ УСЕ ПАМЯ'ТАЄ...
08:55
ЛИШ ПАМ'ЯТЬ УСЕ ПАМЯ'ТАЄ...

14 грудня у Несватківській філії відбувся урок – реквієм ,, Лиш пам’ять усе пам’ятає…’’ приурочений вшануванню людей, які працювали під час та після аварії на Чорнобильській атомній електростанції. На ньому були присутні голова Олександрівської районної ради Григорій Гончаренко, перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Каражбей, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Олександрівського відділення поліції Знам’янського відділу поліції підполковник поліції Олександр Громко та секретар Несватківської сільської ради Алла Торовик.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх учасників ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах. У своїх звертаннях до учасників заходу Гончаренко Г.К., Каражбей А.М., Торовик А.Ю. та Сергійчук О.О. акцентували увагу на самовідданості людей, які ціною власного життя рятували людство від радіаційного пекла. Гості та учні закладу поклали квіти до пам’ятного знаку чорнобильців в центрі села.

Чорний біль нашої землі… І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. Без самовідданого героїзму тих мужніх людей наслідки могли бути набагато гірші. Пам’ять… саме вона є рушієм еволюційного поступу в майбутнє й оберегом найвищих загальнолюдських цінностей. Проходять роки після аварії… а біль не вщухає, тривога не покидає. Доземно схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя оплатив шанс на життя мільйонів. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій та процвітання.


Переглядів: 285 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024