Субота, 20.04.2024, 11:29
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 23 » КРАЮ НАШ, ТЕБЕ МИ ПРОСЛАВЛЯЄМО!
10:16
КРАЮ НАШ, ТЕБЕ МИ ПРОСЛАВЛЯЄМО!

22 березня на сцені районного Будинку культури відбувся великий концерт творчих колективів та солістів Кіровоградської обласної філармонії „Краю наш, тебе ми прославляємо” під патронатом голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна.

Творчий проект „Краю наш, тебе ми прославляємо” започаткований спільно  директором обласної філармонії Миколою Кравченком та головою ОДА Сергієм Ларіним. На цьому наголосив перед початком концерту директор філармонії Микола Кравченко і підкреслив, що мета цього творчого проекту донести до жителів області, особливо сільських територій, мистецтво танцю і пісні, провести своєрідний творчий звіт артистів-професіоналів перед жителями Кіровоградщини.

 Артисти обласної філармонії вже виступили у 12 районах регіону. І ось завітали в Олександрівку з чудовим, неперевершеним концертом. Усі в залі - від дорослих до дітей  були просто в захопленні від показових виступів камерного оркестру „Концертіно”, художній керівник заслужений діяч України Наталія Хилобокова; соліста, заслуженого артиста України Сергія Дьоміна; лауреата міжнародних конкурсів ансамблю „Єлисавет-ретро”; солістки ,справжнього степового  кіровоградського соловейка Тетяни Яковенко; академічного театру музики, пісні і танцю „Зоряни”, художній керівник – народна артистка України Антоніна Червінська та інших професіоналів філармонії. Передати словами концерт закономірно неможливо, його просто треба дивитися і насолоджуватися справжнім мистецтвом.

Тож, всі, хто прийшов на концерт, були просто вражені, у залі не стихали аплодисменти.

Глядачі проводжали артистів стоячи, вигуками „Браво”.

Після концерту на сцену до артистів піднялися голови районної державної адміністрації та районної ради Валерій Авксентьєв та Василь Скляренко. У нагороду від них артисти отримали корзину квітів та найщиріші слова подяки з запрошенням приїжджати ще до нас, в сільські заклади культури і радувати людей, своїм талантом.












Переглядів: 692 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024