П`ятниця, 19.04.2024, 19:18
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Лютий » 20 » КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ПОБУВАЛИ В СЕЛІ МИХАЙЛІВКА
08:25
КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ПОБУВАЛИ В СЕЛІ МИХАЙЛІВКА

19 лютого голова райдержадміністрації Андрій Лапа та голова районної ради Григорій Гончаренко побували у с. Михайлівці. Керівники району взяли участь у заході "Горить свіча і падає сльоза….”, присвяченому Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Захід було організовано сільською бібліотекою для учнів КЗ”Михайлівське НВО”.

Звертаючись до молоді, керівник  району відзначили, що будуючи нову державу, ми не маємо забути, за що загинула Небесна Сотня. Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв! Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв наше життя, щасливе завтра Української Держави.

Разом зі школярами Андрій Лапа та Григорій Гончаренко побували на панахиді за загиблими захисниками України, яку відслужив настоятель місцевої церкви отець Сергій та вшанували пам’ять Героїв Майдану та АТО, поклавши квіти до меморіальних дошок Романа Бойка та Олександра Ляшка, уродженців села, які віддали своє життя, захищаючи свободу та незалежність України.

Керівники району та учні школи взяли участь у тихій акції "Ангели, які тримають українське небо”, розвісивши білих паперових ангелів на деревах біля навчального закладу.

Побували Андрій Лапа і Григорій Гончаренко і у КЗ”Михайлівське НВО”. Разом з директором закладу Сергієм Бірцем вони оглянули навчальні кабінети, поспілкувалися з педагогічним колективом, а також обговорили ряд проблемних питань та шляхів їх вирішення. Зокрема, ремонт огорожі спортивного майданчика, заміна підлоги та частини вікон у навчальному закладі.

Спільно з секретарем Михайлівської сільської ради Анною Вербовською керівники району побували на інших соціальних об’єктах села – дитячому садочку та ФАПі. Зокрема, спілкуючись з медичними працівниками Андрій Лапа та Григорій Гончаренко обговорили особливості та проблемні питання впровадження медичної реформи у сільські місцевості.


Переглядів: 192 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024