Вівторок, 16.04.2024, 21:20
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » ЯКЩО РАЗОМ БЕРЕТЬСЯ ЗА СПРАВУ ВЛАДА І ГРОМАДА
10:33
ЯКЩО РАЗОМ БЕРЕТЬСЯ ЗА СПРАВУ ВЛАДА І ГРОМАДА
    Хвилююча і незабутня подія відбулася 24 жовтня у селищі Єлизаветградці. У дитячому дошкільному закладі завершено капітальний ремонт системи опалення та встановлено два нових піролізних котли, які працюють на альтернативному паливі. З виконанням цих робіт дитячий дошкільний заклад можна сказати отримав нове дихання, оскільки довгі роки приміщення закладу повністю не все опалювалось, і взимку температура не відповідала визначеним нормам, просто було холодно. Тепер цю проблему знято, і дитячому садку дітям тепло і комфортно. 
     Виконати ці важливі роботи з належного опалення дошкільного сільського навчального закладу вдалося завдяки участі громадської організації селища "Єлизаветградка. Вікно в майбутнє" у Міжнародному проекті ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".  
       
Розділити радість і важливість цієї події для селища приїхали голови районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та районної ради Василь Скляренко, координатори Міжнародного проекту в області та районі Тетяна Головченко та Лариса Нечепоренко, зібралися батьки вихованців дитсадка, місцеві жителі. Прийшли і керівники місцевих сільськогосподарських формувань та підприємці селища, які є прикладом роботи соціально відповідального бізнесу у селі. Це голова асоціації фермерських господарств, керівник ФГ Снісаренка Григорій Снісаренко, голови ФГ Олександр Пісний, Станіслав Бакаляр, Дмитро Кришталь, підприємець Микола Медведєв та інші. Саме вони доклали чимало зусиль спільно з громадською організацією, яку очолює активна, небайдужа до проблем селища жінка, директор місцевої школи Наталія Дубинюк, аби забезпечити дитячий дошкільний заклад теплом. Важливу справу не вдалося б завершити без підтримки і конкретної допомоги районної влади та органу місцевого самоврядування, очолюваного селищним головою Юрієм Голубом.
     
Саме на цьому наголосив, вітаючи всіх жителів селища з цією подією, голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв. Справа вдається тільки тоді, коли за неї спільно беруться влада і громада, сказав керівник району і подякував усім, хто доклав зусиль для того, щоб забезпечити сільській малечі комфортні умови навчання і виховання в дитсадку.
    - Приклад Єлизаветградківського дитячого дошкільного навчального закладу є конкретним виконанням соціальних ініціатив Президента України "Діти України" щодо постійної турботи про підростаюче покоління в нашій державі, - підкреслив голова райдержадміністрації і висловив впевненість, що і надалі спільними зусиллями для дітей буде зроблено багато корисних і добрих справ.
     Що й довели своїми вчинками керівники місцевих фермерських господарств, які з цієї нагоди подарували в дитсадок пральну машину та цілий кінотеатр- великий телевізор з усіма приставками.
   
 Слід сказати, що Олександрівський район активно працює в Міжнародному проекті "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду. У районі створено 20 громадських організацій. 14 з них беруть участь у проекті. Вже реалізовано 15 проектів. Ще два знаходяться в стадії реалізації.




Переглядів: 604 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024