П`ятниця, 29.03.2024, 13:48
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 1 » ГОТУЄМОСЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ В РАЙОНІ «ДНЯ ДОВКІЛЛЯ»
10:23
ГОТУЄМОСЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ В РАЙОНІ «ДНЯ ДОВКІЛЛЯ»

   Під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Ольги Бороти 31 березня, відбулася оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, відомств та інших органів центральної виконавчої влади. В нараді взяв участь голова районної ради Микола Марфула.

       Головну увагу на нараді, перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Борота приділила підготовці до проведення „Дня довкілля” в районі та приведення в належний санітарний стан територій, підвідомчих сільським та селищним радам Олександрівського району.

       Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації закріпленими за відповідними територіями сільських та селищних рад району були поставлені конкретні завдання на нараді яка відбулася минулого четверга в залі засідань райдержадміністрації.

       Про хід приведення в належний санітарний стан територій, підвідомчих сільським та селищним радам Олександрівського району доповів заступник керівника апарату райдержадміністрації, начальник організаційного відділу апарату районної державної адміністрації Юрій Баглюк.

     Підводячи підсумки перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Борота зазначила, що особливу увагу звернути на приведення в належний санітарний стан узбіч автомобільних доріг, в’їздів до населених пунктів, об’єктів соціально-культурної сфери, пам’ятників та меморіалів загиблим воїнам, території біля кладовищ.

       Також на нараді були розглянуті питання:

     - про підсумки розгляду звернень громадян в управлінні економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації за І квартал 2014 року;

    - про стан надзвичайних ситуацій в районі.

   З усіх розглянутих питань дані відповідні доручення.





 

Переглядів: 489 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024