Четвер, 25.04.2024, 16:45
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 26 » ГОСТІ ІЗ СВІТЛОВОДЩИНИ ОЗНАЙОМИЛИСЯ З СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИМ РОЗВИТКОМ РАЙОНУ
12:43
ГОСТІ ІЗ СВІТЛОВОДЩИНИ ОЗНАЙОМИЛИСЯ З СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИМ РОЗВИТКОМ РАЙОНУ

25 червня на базі Олександрівського району було проведено виїзне засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування Світловодського району. Ознайомитися з соціально-економічним розвитком, спільно обговорити та поділитися досвідом роботи у цьому напрямку до Олександрівщини приїхали депутати районної ради, сільські та селищні голови Світловодського району на чолі з головою районної ради Романом Домбровським.

В Олександрівці гості побували в КЗ "Олександрівське НВО №1”, на стадіоні ім. Шишки та оглянули КЗ Олександрівська ДЮСШ.

Голова райдержадміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко поділилися досвідом  розвитку освітньої та спортивної галузей району, зокрема, залучення фінансових вкладень з районного бюджету у ці галузі, завдяки чому значно покращено матеріально-технічну базу освітніх закладів та спортивних об’єктів, досягнуто значних результатів. Керівники району наголосили, що завдяки спільній, ефективній співпраці органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, соціально-відповідального бізнесу вдалося досягти вагомих результатів у напрямку розвитку не тільки освіти та спорту, а й  в цілому у соціально-економічному розвитку району.

Побували гості і у селах району – Бовтишці та Розумівці. Бовтиський сільський голова Василь Скляренко ділився досвідом ефективної роботи місцевої влади щодо освітлення та ремонту доріг у селі.

Розумівський сільський голова Микола Христенко розповів гостям про соціально-економічний розвиток території та роботу у напрямку розвитку туризму на території. Гості змогли цьому переконатися, відвідавши Свято-Хрестовоздвиженську церкву-усипальницю родини Райєвських та народний музей історії села Розумівка.


Переглядів: 245 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024